Освен конференцията, ще се състоят и 4 мастъркласа. Очаква се

...
Освен конференцията, ще се състоят и 4 мастъркласа. Очаква се
Коментари Харесай

За трета поредна година „Bulgaria Excel Days” събира Excel експерти от цял свят

Освен конференция та , ще се състоят и 4 мастъркласа. Очаква се като специфичен гост-лектор и представител на Excel департамента на Microsoft в Редмънд, Съединени американски щати.
 

На 2 1-ви ноември в напълно обновената зала „ Витоша “ на Интер Експо Център София ще се състои огромна конференция с присъединяване на лектори от чужбина, всички носители на премията Microsoft MVP за Excel или за Data Platform –  като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия) , Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция)  и изявени български специалисти в областта на Microsoft Excel. Като специфичен Keynote speaker се чака представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, Съединени американски щати.
А на 20-ти и 22-ри , ще се проведат 4 м астъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Лиам Бастик и Тони Де Йонкер.
Миналата година, на второто издание на Bulgaria Excel Days, взеха присъединяване над 250 представители на бизнеса, множеството от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на показаните тематики и за равнището на организацията.

Тук може да видите малко видео overview от “Bulgaria Excel Days 2018 ”:  https://www.youtube.com/watch?v=VGTjOePakGo

И тази година на конференцията ще бъдат прегледани последните новости и настоящи трендове в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за задачите на бизнеса.

Лекторите ще показват и настоящи, потребни препоръки и „ tips and tricks “, които ще улеснят ежедневната работа, обвързвана с обработка, разбор и визуализация на огромни масиви данни, с автоматизирането на бизнес дилемите и повишение на успеваемостта на бизнес процесите.



Според Боряна Петрова от ITraining (организатор на събитието), всеки бизнес управител или бизнес експерт, без значение в коя сфера на бизнеса, без значение дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, разбори, изследване на пазара, социологически проучвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, обичайната или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие доста нови познания и ще получи потребна, значима и съответстваща информация от водещи международни специалисти в областта на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.
За повече информация разгледайте уеб страницата на конференцията и купете своите билети от страницата на конференцията в Sabitie.BG.
„ Bulgaria Excel Days 201 9 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices “ се провежда от ITraining  с общителното подпомагане на Microsoft България
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР