Освен двубоите на лъвовете, спортните канали на А1 ще предават

...
Освен двубоите на лъвовете, спортните канали на А1 ще предават
Коментари Харесай

Заключителните мачове на българските волейболисти на живо по MAX Sport 1 и безплатно във Facebook

Освен дуелите на „ лъвовете ”, спортните канали на А1 ще предават директно и развръзката в борбата за Топ 6 в Лигата на нациите.

Волейболните почитатели ще могат да гледат гратис във Фейсбук страницата на MAX Sport мачовете на българския народен тим по волейбол от Лигата на нациите в заключителния пети уикенд от груповата фаза на конкуренцията. В петък, събота и неделя възпитаниците на Пламен Константинов ще гостуват в Иран, а техни противници ще са съставите на Германия, Иран и Южна Корея, като дуелите ще се предават онлайн и в ефира на MAX Sport 1.

Първият мач на родните национали от заключителния уикенд е в петък против Германия от 14:00 часа. В събота от 16:30 часа е дуела против домакините, а сезонът за „ лъвовете ” в Лигата на нациите ще приключи със конфликт против Южна Корея в неделя от 14:00 часа. Българските национали си осигуриха присъединяване в шампионата и през идващия сезон откакто записаха 5 триумфа и 7 загуби до момента.

Освен срещите на родните национали, MAX Sport 1 ще предава директно и най-интересните конфликти, които ще дефинират участниците във финалния шампионат във Франция. В събота, 23 юни, от 13:10 часа е конфликтът сред Полша и Бразилия, като все още двата тима заемат последните места, даващи право на присъединяване в заключителния шампионат. По-късно денем, от 19:20 ч., е време за класиката Съединени американски щати – Русия.

Американците разделят първото място във краткотрайното класиране дружно с отбора на Франция с 10 победи и 2 провали, а „ Сборная ” е единствено на една позиция зад тях. За да са сигурни за Топ 6 обаче, и двата тима имат потребност от най-малко една победа в заключителния пети кръг. В неделя MAX Sport 1 ще излъчи още две волейболни дербита – 18:30 часа Франция ще се изправи против Русия, а от 21:30 ч. Италия играе против Съединени американски щати.

Партньорска публикация
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР