Освен че тази рецепта помага да изчистите токсините от тялото

...
Освен че тази рецепта помага да изчистите токсините от тялото
Коментари Харесай

Изчистете токсините с тази евтина и лесна рецепта

Освен че тази рецепта оказва помощ да изчистите токсините от тялото си, е приятна на усет и не изисква доста съставки. Паралелно с това ще ви зареди с доста потребни субстанции, нужни на организма, с цел да действа вярно. Става въпрос за цинк, магнезий, желязо, фибри и редица витамини от група В.
Ако сте отпаднали, единствено една лъжица от тази примес съумява да възвърне част от силата и да ви накара да се чувствате доста по-добре. Счита се, че в случай че я консумирате постоянно, ще способствате за лекуването на хронична отмалялост, меланхолия, изнемощялост.
Ето какви артикули са ви нужни, с цел да я приготвите:
• 300 грама мед;

• 300 грама тахан.

Тези две съставки се смесват в купа и се разбъркват добре, с цел да се получи еднородна примес. Към нея можете да добавите всевъзможни ядки и семена по ваш усет. Разбира се, това не е наложително. Похапването и в чист тип е също толкоз прелестно, колкото и в случай че добавите нещо друго.
Задължително съхранявайте сместа в ледник. За предпочитане е да я пресипете в буркан с херметическо затваряне. Всеки ден консумирайте по 1-2 чаени лъжички от нея. Децата е целесъобразно да похапват по една чаена лъжичка за по-добър имунитет, поучават от " Актуално ". Статията има информативна цел. Тя не замества консултация с доктор, нито уравновесено хранене!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР