Освен Бритни Спиърс, друга знаменитост, чието попечителство бе прекратено наскоро,

...
Освен Бритни Спиърс, друга знаменитост, чието попечителство бе прекратено наскоро,
Коментари Харесай

Когато биполярното разстройство и наркотиците те доведат до психиатричен стационар

Освен Бритни Спиърс, друга звезда, чието настойничество бе прекъснато неотдавна, е това на Аманда Байнс. До преди година нейният живот беше ръководен от майка ѝ Лин. През 2013 година, след няколко притеснителни случая, актрисата беше сложена под наставничество.
 Бритни Спиърс, психическото й положение, зависимостта от лекарства и по какъв начин е певицата
Притеснително ли е положението на Бритни Спиърс

Според околните й, да

През март 2022 година самата тя показа, че през последните години работи интензивно, с цел да усъвършенства здравето си, с цел да може да живее и работи без значение, и да продължи да дава приоритет на благосъстоянието си. Адвокатът й разкри тогава, че Аманда Байнс се оправя " доста добре " и в персонален проект животът ѝ също върви добре. По-късно предходната година обаче актрисата скапе годежа си.

За психологичното ѝ положение се знае, че е биполярно разстройство, което се характеризира с маниакални и депресивни епизоди, които могат да продължат от дни до седмици.
 Снимка 611214

Явно точно то се е отключило, когато Аманда Байнс е била видяна по улиците на Лос Анджелис в неделя, 19 март. Съобщава се, че тя е спряла кола и е споделила на водача, че излиза от психотичен епизод. След това самата тя се е обадила на 911 е и била превозена до близкия полицейски сектор, където специалист по психологично здраве взема решение да сложи актрисата в психиатричен стационар. Този вид задържане разрешава на възрастен, който претърпява психологична рецесия и основава заплаха за себе си или за другите, да бъде арестуван за 72-часова психиатрична хоспитализация, написа Insider.
 Принц Хари, Spare и разкритието, че страда от агорафобия
Психическото разстройство, от което страда принц Хари

Самият той споделя за него

Пол Майкъл - някогашният избраник на Аманда Байнс, издава пред Page Six, че преди да се озове в психиатрията, тя не е приемала медикаментите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР