Островна държава с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади,

...
Островна държава с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади,
Коментари Харесай

Моден дизайнер ще се бори в Сървайвър

Островна страна с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, само че също с опустошителни тропически стихии и диви животни, ще посрещне участниците в новия сезон на „ Survivor “.

Претендентите за купата „ Последният оживял “ и за огромната премия от 100 000 лв. ще се насочат към Доминикана, с цел да се срещнат с изолацията, самотата и най-големите си страхове, да покажат силата на волята и духа си, и да надскочат себе си. Снимките измежду екзотичната природа ще продължат повече от всеки път - 90 дни, а седмият сезон ще се трансформира в най-дългия, предаван в миналото в България.

Срещу десетте известни персони, които ще бъдат част от племето „ Известни “, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „ Войни “. От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, стилният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от дамите - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, актьорът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова. 



В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и душевен тествания. Веднъж попаднали в приключението, те ще би трябвало да изградят комплицирани тактики и да подхващат непредвидени, а постоянно и рискови ходове, с цел да се придвижат към успеха.

Предстоящият, седми сезон на Survivor, освен ще сбъдне фантазията на риалити героите да се гмурнат в незнайното, само че и ще донесе нови, мощни страсти и на почитателите, които ще изживеят приключението по едно и също време с участниците в него. Предаването ще бъде осъществено по нов модел и ще се излъчва съвсем в действително време, като по този метод ще даде опция на феновете да вземат интензивно присъединяване в развоя на събитията. Единствено те ще дефинират кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и огромния победител в края на сезона.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР