Острата реакция на българския представител в Европейския парламент и зам.-председател

...
Острата реакция на българския представител в Европейския парламент и зам.-председател
Коментари Харесай

Джамбазки: Да защитим границите на България от бежанците

Острата реакция на българския представител в Европейския парламент и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, оповестена във Facebook, е във връзка засиления мигрантски напън по границата на България. За броя на незаконно миналите и тези, които вършат опит да го създадат, нямаме публична информация, защото такава служебният кабинет не дава обществено. Факт е обаче, че зачестяват случаите на инцидентно хванати групи здрави млади мъже, за които се твърдеше преди време, че са „ клети майки с деца “. За това ние от Вътрешна македонска революционна организация предизвестяваме от доста време. И освен предизвестяваме. Ние от Вътрешна македонска революционна организация се преборихме преди години талазите от афганистански, пакистански и африкански „ майки с деца “ да не изнасилват, грабят и убиват сънародниците ни. Те бяха съвсем завладяли центъра на столицата ни и опустошаваха обитаемоте места, в които бяха настанявани.

Днес този проблем още веднъж е на дневен ред. За това страхливо призна и служебният вицепремиер и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков тези дни. Но единствено толкоз. А казусът е доста сериозен и той е ценностен. Той е цивилизационен.

Притеснителното е, че през днешния ден, когато се водят следващите диалози за публично държавно управление, не виждаме този въпрос да стои на дневен ред. Нека оставим космоса и междуличностните проблеми за миг и да помислим за Родината си.

Бъдещото държавно управление би трябвало да изиска от Европейски Съюз в допълнение финансиране, защото ние сме външна граница на Съюза и всички страни, които са част от този съюз, имат солидарна отговорност към опасността, безапелационен е още Джамбазки.

Борбата е за България, битката е да защитим Европа!

Прилагаме и цялостния текст на позицията на Ангел Джамбазки във Facebook:

Днес стана съвременно всякакви хора да се упражняват по тематиката миграция, само че е редно да им припомня, че ние от Вътрешна македонска революционна организация сме тези, които години наред работят за ограничение на напора на незаконни мигранти. Ние се обявихме срещу „ Пакта за миграция “ и сме единствените, които пазиме тезата, че на територията на Европа не би трябвало да бъдат допускани незаконни мигранти. Защото през днешния ден от престъпните летописи още веднъж излиза наяве, че профилът на мигрантите, идващи у нас, е на млади мъже от Афганистан, Сирия и Ирак. А в последните седмици всеки ден в столицата се задържат бежанци, които са доста надалеч от определението „ клети майки с деца “.

Трябва да припомня, че Красимир Каракачанов, в ролята си на министър на защитата, изпрати 600 военни да охраняват българската граница. Трябва да припомня също, че в случай че не бяхме ние да пожелаеме построяването на защитно оборудване по границата, то обстановката щеше да е още по-тежка. Щяхме да станем очевидци на претъпкани лагери и неизбежно напрежение. Всички ние виждаме какво се случва към другите лагери за незаконни имигранти в Гърция. Аз и моят сподвижник Карлос Контрера сме хората, които поискахме лагерите за незаконни мигранти в София да бъдат затворени и изведени отвън столицата. За страдание, не бяхме чути. Това наше предложение към момента е в действие и се надявам да бъде взето поради.

Бъдещето на европейския континент, и в частност на България, е сложено още веднъж под опасност. Конфликтите в Близкия Изток се разпалват и предстоят времена на засилващ се миграционен напън. Ето за какво съм уверен, че засилената защита на границата е безусловно нужна, както и скупчването на войска. Освен това бъдещото държавно управление би трябвало да изиска от Европейски Съюз в допълнение финансиране, защото ние сме външна граница на Съюза и всички страни, които са част от този съюз, имат солидарна отговорност към опасността. Каквото и да приказват през днешния ден, ние сме тези, които можем да представим биография по тематиката за незаконната имиграция, ние сме тези, които предлагаме решения и ние сме тези, които се обявихме против демократичната нелепост Европа да бъде превърната в имигрантско гето.

Борбата е за България, битката е да защитим Европа!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР