Остраниха ме от участие в конгреса на БСП без официална

...
Остраниха ме от участие в конгреса на БСП без официална
Коментари Харесай

Ангел Найденов пред ПИК: Остраниха ме от конгреса, защото съм против Нинова - не съм единствен. В момента върви цялостна подмяна на БСП

" Остраниха ме от присъединяване в конгреса на Българска социалистическа партия без публична причина. А в действителност истината е, че те са за Корнелия Нинова, а аз не съм ", сподели пред ПИК някогашният боен министър Ангел Найденов.

От партийната организация в Ковачевци, където той членува, му обяснили, че са провели конференция за установяване на делегатите и тя била онлайн.

" Такова нещо е невероятно. Даже и поради това, че не се знае дали има задоволително интернет покритие в другите места на общината ", разясни Найденов.

Ангел Найденов изясни, че не е единственият случай. В момента вървяла замяна на делегати на доста места. " Това е едното. Другото, което се прави преди конгреса, е натискът от управлението с искане да се гласоподава срещу оставката на Нинова ", изясни Ангел найденов.

Според него на конгреса нямало да има вести. " Той няма да установи оставката. Националният съвет няма да започва директен избор за ръководител и всичко ще продължи както досега. Това е безсрамие, цялостна замяна на Българска социалистическа партия като правила, като дух и като хрумвания ", заключи Ангел Найденов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР