Остра реакцията от страна на политическите сили на поведението на

...
Остра реакцията от страна на политическите сили на поведението на
Коментари Харесай

Остра реакция на политическите сили у нас след честванията на Гоце Делчев в РСМ


Остра реакцията от страна на политическите сили на държанието на Северна Македония през вчерашния ден във връзка честванията на Гоце Делчев.

Според Северна Македония сама се отдалечава от пътя си към Европейски Съюз. От партията на са скептични, че при сходно държание надали скоро ще стартира процеса за присъединение на Северна Македония.

От „ “ считат, че един от главните фактори, който подклажда спора е езика на омразата от страна на Северна Македония. Те считат, че страната ни би трябвало да се подкрепена и реакция би трябвало да има от Европейския съюз.

Председателят на партия „ “ излезе с реакция в обществените мрежи той дефинира държанието на Северна Македония като „ поредна подигравка към българския народ “.

„ Истината е, че това е изцяло недопустимо. Недопустим е и езикът на омразата да превзема нашите взаимоотношения “, сподели водачът на Политическа партия.

”РСМ би трябвало да разбере къде се намира, и в случай че желае да стане част от Европейски Съюз, би трябвало да работи европейски. Не може да спираш българските жители да влязат на територията на РСМ, с цел да празнуват годишнина на Гоце Делчев. Оттук насетне РСМ се слага в тежка обстановка на борба освен с България, само че и с целия Европейски Съюз и би трябвало да изяснява за какво. Оттук насетне не планувам доста бързо започване на договарянията на РСМ за участие в Европейски Съюз “, сподели от -СДС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР