Остра реакция и избутване настрана на свой поклонник направи фолкзвездата

...
Остра реакция и избутване настрана на свой поклонник направи фолкзвездата
Коментари Харесай

Ивана блъска фен с дете

Остра реакция и избутване настрани на собствен поддръжник направи фолкзвездата Ивана по време на присъединяване, видя "България през днешния ден ". Хитовата изпълнителка изблъска от сцената собствен обожател, който налетя да я прегръща с невръстното си дете по време на присъединяване. Видео с острата реакция на отслабналата фрапантно певица бе пуснато в обществените мрежи, а консуматори разясниха, че Ивана малко прекалява с психозата от ковид.



На видеото се вижда по какъв начин млад баща, гушнал невръстното си момченце, се пробва да се качи на сцената при певицата, с цел да я прегърне и да даде на сина си да пипне легендата на фолка. Ивана обаче се свива, след което с ръка, стиснала микрофона, безапелационно избутва встрани младия мъж.



"Моля ви се, малко по-далече от мене, господине! Моля ви се, минете насам, ей по този начин ", избутва напористия мачо певицата. Заради лавината от инфектирани с ковид нейни сътрудници като Галена, Десислава и Тони Стораро Ивана съществено се тормозила от заплахата и тя да пипне заболяването. Певицата пее на частно празненство в заведение за хранене и маска не й би трябвало съгласно условията.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР