Оставката на правителството не е на дневен ред, защото по-важни

...
Оставката на правителството не е на дневен ред, защото по-важни
Коментари Харесай

Правителството е много заето и затова не подава оставка

Оставката на държавното управление не е на дневен ред, тъй като по-важни тематики в този момент са пандемията, икономическите ограничения, и това по какъв начин ще изкараме зимата, сподели по Би Ти Ви обществената министърка Деница Сачева.

„ Нека помислим няколко стъпки напред за това какво ни чака късната есен и през зимата – сигурно ще има безработица, чакаме и пик на вируса – дано забележим в какъв безпорядък бихме оставили страната “, прикани Сачева. " Помислете си какво би станало в случай че има предварителни избори, и след тях още веднъж има митинги, тъй като някой не е зачел избора на хората. "

" За мен е мистерия за какво в този петък, когато се очакваше позитивната вест за влизане в чакалнята на еврото, трябваше да се провеждат такива акции ", продължи да разсъждава министърката. Не отхвърляме, че има хора, които не харесват ГЕРБ, сигурно има хора, които имат вяра, че може да има по-добро държавно управление, само че дано не си затваряме очите и за това, че сигурно има провокатори и хора с други цели, а не целят по-доброто бъдеще на България. Но в един миг всички се прегърнаха и отидоха на един плаж дружно, това е неразбираемо. Презумпцията, че никой не харесва държавното управление, е неправилна. В рамките на този мандат има доста свършена работа и доста хора, които работят за положителното на страната ", добави Сачева.

" Кадрите с полицейско принуждение видях, изричам своите съжаления за случилото се, и изричам съпричастност на фамилиите на потърпевшите момчета. Обръщам внимание на описа на бащата на едното бито момче, че то е било хвърлено върху служителите на реда от хора с черни тениски и качулки на главата – това значи, че е имало провокатори ", акцентира обществената министърка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР