Оставка викаха членове на младежката организация на ГЕРБ пред Министерския

...
Оставка викаха членове на младежката организация на ГЕРБ пред Министерския
Коментари Харесай

Младежите на ГЕРБ към Петков: Back to Canada

" Оставка " викаха членове на младежката организация на ГЕРБ пред Министерския съвет. Протестът бе с искане за оставка на държавното управление, до момента в който се организираше срещата с ръководителя на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен.

Представителите на МГЕРБ се събраха пред Министерски съвет не с цел да стачкуват против европейските институции, а с цел да могат европейските институции да ги чуят, по думите на ръководителя на организацията Георг Георгиев.

" Българите бяха заблудени, че ще пристигна един проевропейски, западноориентиран министър председател ", сподели Георгиев.
Не желаеме да живеем в страна, в която се мизерства; тук сме, тъй като се борим тази страна да бъде по-добра, обявиха представителите на МГЕРБ.

Това не е митинг против европейските институции, против ръководителя на Европейска комисия, уточни Георгиев. И добави, че " няма по-проевропейски настроена партия в България от ГЕРБ ".

Не сме удовлетворени от това ръководство, повториха от МГЕРБ. Те обърнаха внимание и на високите цени у нас, на инфлацията. По тяхно мнение България и идващото държавно управление ще би трябвало да наваксват " големи пропасти " в стопанската система, опазването на здравето, обществения живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР