Оставихме държавата в най-доброто състояние за целия период на прехода.

...
Оставихме държавата в най-доброто състояние за целия период на прехода.
Коментари Харесай

Павел Христов: За по-малко от 2 години „промяната“ съсипа икономиката на България 


„ Оставихме страната в най-хубавото положение за целия интервал на прехода. За по-малко 2 години „ смяната “ унищожи бюджета и стопанската система, всички стратегии стопираха. Утрешният ден е значим, само че животът ни се случва през днешния ден! Всички партии дават обещание розово бъдеще, само че единствено ГЕРБ-СДС можем да се оправим с проблемите през днешния ден! Дано след 30 години преход да можем да живеем добре в сегашния ден, като създадем рационалния избор Призовах жителите на Провадия на 2 октомври да създадат рационален избор, с цел да върнем нормалността и с цел да заживеем в едно по-добро настояще. – сподели претендентът за депутат от обединението ГЕРБ/СДС, Павел Христов.

Той и другите претенденти за народни представители от обединението организираха среща с обществеността в Провадия и с кмета на града Жоро Илчев в известната Ламбова къща. Тя беше проведена от общинския началник на ГЕРБ Димо Димов, ръководител на Общински съвет в Провадия и претендент за депутат от варненската листа на ГЕРБ/СДС. „ Първата ни задача като народни представители в 48-то Народно събрание е да създадем галерия на комплексния археологически монумент Провадия – Солницата в Народното събрание, културно-историческата емблема на този град ”, разгласи Красен Кралев, втори във варненската листа. За международно известния праисторически комплекс приказва ученият от Българска академия на науките Васил Николов, който от 18 години е началник на археологически разкопки и почетен жител на Провадия. „ Аз съм политически самостоятелен, само че предходният постоянен кабинет на Кирил Петков, който не знае какво е археология, отряза парите за изследвания. Това са 3 млн.лева, които не знаем къде отидоха. Провадия лежи върху злато, само че това лято археологическите разкопки на праисторическия град продължиха 2 месеца вместо 3 и с екип, понижен на половина. Предните 3 години имаше целево финансиране, а някогашният министър председател Бойко Борисов и финансовият министър Кирил Ананиев са идвали четири пъти на обекта с разбирането какъв брой е значим той за развиването на културно-историческия туризъм за Северното Черноморие и България ”, сподели на срещата учен Васил Николов.

В Провадия благодариха на Красен Кралев, който като някогашен министър на спорта в кабинета „ Борисов ” оказа помощ за превръщането на остарелия градски стадион в съвременна многофункционална спортна площадка и най-хубав футболен терен. „ Тепърва ще излизат гигантските обири на Промяната, които изпълниха с милиони швейцарски офшорни сметки.3 месеца ни би трябвало да стабилизираме страната, в случай че създадем ръководещо болшинство и съставим постоянен кабинет ”, сподели Кралев. Славена Точева напомни, че в 47-то Народно събрание народните представители на ГЕРБ/СДС –Варна са предложили за финансиране 5 значими плана за Провадия от държавния бюджет, които са били блокирани с гласовете на Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия, депутатите от Промяната и от Де Бъ.
„ Ние младежите в ГЕРБ не сме по-малко образовани от прехвалените от Харвард, които демонстрираха некомпетентността си на държавници ”, сподели най-младата в листата Мария Димитрова, приключила ВВМУ ”Н.Й.Вапцаров ”, магистратура в Шуменския университет и в Националния боен университет „ В.Левски ”. „ Да оставим децата ни да порастват тук дружно с нас ”, прикани доц.д-р инж.Медиха Хамза.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР