Оставеното от Продължаваме промяната не би могло да бъде преживяно

...
Оставеното от Продължаваме промяната не би могло да бъде преживяно
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Няма сфера, която да е наред след "Промяната"

" Оставеното от " Продължаваме промяната " не би могло да бъде претърпяно – това се усеща от цените на горивата, на храната, на газа, на дървения материал. Няма сфера, която да е наред ". Това разяснява в " Лице в лице " по bTV ръководителят на младежката организация на ГЕРБ и някогашен външен министър Георг Георгиев.

" От 1 октомври, вероятно, ще има софтуерни количества през интерконектора с Гърция. Това са тези, с които продухват тръбата. Това не значи пълноценни доставки ", уточни той.

" Благодарение на ГЕРБ се строи интерконеткора с Гърция. Имаме интерконеткор със Сърбия и Румъния. Благодарение на ГЕРБ България стана фактор на картата на газопреносните доставки за Европа. Благодарение на Кирил Петков имаме едни обещани два танкера, разтоварени в Турция или Гърция, които още веднъж посредством медиатори се продават. Благодарение на Кирил Петков имаме фактури за 200 милиона ", добави Георгиев.

Според него целият останал газ, с изключение на този от Азербайджан, е съветски, само че е закупен през медиатори. " Защо година и половина институцията, която е длъжна да събира доказателства, да ги предава в прокуратурата, да следи за това дали има осъществени закононарушения – Министерство на вътрешните работи, не го прави? ",
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР