Остават само 4 месеца до момента, в който новият жилищен

...
Остават само 4 месеца до момента, в който новият жилищен
Коментари Харесай

Панорама парк – качествено строителство, съчетано с естетична паркова среда

 Остават единствено 4 месеца досега, в който новият жилищен комплекс на " Планекс “ ЕООД ще посрещне своите жители. Те ще се радват освен на уюта, спокойствието и качественото строителство, само че и на хубостта, която природата предлага.

За да обезпечи задоволително зеленина и съразмерен метод на живот на своите клиенти, сега " Планекс “ ЕООД работи интензивно по озеленяването и оформянето на дворното пространство на комплекса.

Парковата среда е напълно съобразена със съществуващата дървесна растителност, композицията на алейната мрежа и денивелацията на терена. Взети са поради ревюто и изгледните точки, с цел да се обезпечи взор към красивите градини от всяка част на комплекса.

Запазена съществуващата дървесна растителност в парцела – старите  чинари спомагат за положителната изолираност от шума на улицата. В югозападния ъгъл изпъква група от иглолистни дървета - кедър и кипарис. За възстановяване на екологичната среда в " Панорама парк “ е планувано и създаване на живи плетове по оградите от западната страна на комплекса.

На разнообразни места в свободните тревни площи към постройката, ще бъдат засадени дръвчета " Пиния “ като хубав зелен детайл. По подпорните стени ще се спуска каскадна растителност от вечнозелени широколистни шубраци и жасмин, които ще основат чувството за зелени водопади . От източната страна на Сграда 1 ще има обособени живи плетове от фотиния, голям брой почвоукрепващи ефектни шубраци като хвойна, котонеастър и други, а ефектният Индийски люляк ще придава спомагателен живописен акцент.

Специална технология е употребена за озеленяване на покрива на подземния гараж на комплекс " Панорама парк “. Под 60-сантиметровия почвен пласт има изпълнен дренажен композит и положена противокоренова хидроизолация. Предвидено е засаждането на рози, лавандули, широколистни и иглолистни шубраци, които ще придават хубост на градината през цялата година. Подходът към подземния гараж ще е емфатичен двустранно с групи от Индийски люляк.

Озеленяването в " Панорама парк “ ще бъде с интензивна степен на поддържане. За оптимално витално развиване и пълноценна изява на естетическите качества на растителността, ще бъде построена автоматизирана поливна система с разпръсвачи и капково напояване.

предлага всичко това в композиция с красиви алеи за разходка, пейки за отмора и  отдих, детски площадки за игри и занимания в предпазена среда. Високото равнище на сигурност и сигурност се подсигурява от " Смарт “ пазач, включващ цялостна автоматизирана система за надзор на достъпа, видеонаблюдение и следене работата на всички общи уреди.

Комплексът разполага с многообразие от Те са проектирани с просторни дневни, верни пространства и комфортни уединени тераси. Изложението на изток, юг и запад, съчетано с огромните " френски “ прозорци с красива гледка, обезпечава великодушното пропускане на слънчевата светлина в пространствата. Близостта до Морската градина и бързият достъп до спирки на градския превоз и детски градини и учебни заведения, трансформират комплекса в идеалния градски дом.

Информация за парцелите за продажба може да получите в офиса на отдел " Продажби “ на ул. " Любен Каравелов “ 55, на тел. 052/610 746 , 088 212 2 212 , ел. поща: или в уеб страницата на обекта.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя <
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР