Остават две седмици до дългоочаквания концерт на шведската метъл банда

...
Остават две седмици до дългоочаквания концерт на шведската метъл банда
Коментари Харесай

Спечелете яки награди с „Марица“ и шведската метъл банда Ope...

Остават две седмици до дълго чакания концерт на шведската метъл тайфа Opeth в Пловдив. На 24 септември музикантите се връщат за повторно на Античния спектакъл в града под тепетата за взривяващо шоу и магичен театър. Преди тях сцената ще подгреят исландците " The Vintage Caravan ". Концертът на групата е част от европейското им турне.  

За да подгреете за незабравимите страсти, които ви чакат под намерено небе, „ Марица “ и уредниците на концерта Blue Hills Events дават опция на почитателите да си завоюват крепък мърчандайз от бандата. 

Как става това?
В формалната страница на „ Марица “ във фейсбук ще намерите специфичен прикачен пост, обвързван с играта. Там има оповестен седмичен въпрос. Единственото, което би трябвало да извършите е да отговорите вярно в коментар под поста. Така ще имате опцията да спечелите яки награди, измежду които тениски и пъзел. 

Играта се организира на два стадия. Първият започва през днешния ден и ще продължи до 00.00 часа до четвъртък, 15 септември. Всички дали отговор вярно на заложения въпрос ще вземат участие в тегленето на награди на идващия ден – 16 септември. Тогава ще започва и втория стадий на играта, който ще продължи до 00.00 часа на 22 септември, четвъртък. Победителите от него ще бъдат оповестени на идващия ден. Спечелилите, които ще са общо 8 души, ще бъдат оповестени както във фейсбук страницата, по този начин и в уеб страницата на вестник „ Марица “. 

Наградите в стадий 1 на играта са както следва: 
1 дамска тениска
1 значка
2 комплекта картички

Наградите в стадий 2 на играта са както следва: 

1 дамска тениска
1 пъзел – 1000 елементи
2 комплекта картички 

*Ето ги и премиите. Изображенията са илюстративни!



Тениска


Значка


Комплект картички


Пъзел от 1000 елементи

Със всеки един от спечелилите ще се свържем на персонално известие във фейсбук след тегленето на печелившите, с цел да уточним по какъв начин ще си получат премиите.


Докато очаквате шведите от Opeth да завладяват Античния спектакъл ще ви напомним, че събитието се реализира с поддръжката и партньорството на Община Пловдив, уредник Blue Hills Events. Вече закупените билети за концерта ще важат без презаверяване за Пловдив, като ще дават достъп до най-хубавите браншове на Античния спектакъл - C и D, където са местата от най-високият ценови клас. Все още билети може да откриете

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР