Остават броени дни до второто варненско издание на Street food

...
Остават броени дни до второто варненско издание на Street food
Коментари Харесай

Вкусотии от цял свят мамят варненци на Street food & Art Festival

 Остават броени дни до второто варненско издание на Street food & Art Festival, който ще се организира от 28 август до 1 септември 2019 пред Аквариума в Морската градина на Варна. Ето какво оповестяват уредниците:

В програмата на фестивала ще откриете кулинарни демонстрации на кухни от близо и надалеч, а специфични посетители на фестивала ще бъдат посланиците на Индонезия – Н.Пр. госпожа Сри Астари Расджид и на Полша – Н.Пр. Мачей Шимански.

Още в първия фестивален ден ще можем да се докоснем до полската просвета със специфична кулинарна проява на Йордан Кръстев (Полски клуб, Варна) освен това – под съпровода на световноизвестният оперен артист Калуди Калудов и брачната половинка му Анна Дитри – Калудов. Специален посетител на фестивала ни в този ден ще бъде и посланика на Полша в България – Н.Пр. Мачей Шимански.

На 29 август 2019 на кулинарната ни сцена ще се вихрят началник Станислав Кубарев от Русия и Хюг Бутен от Канада, Сюлейман Уста от Турция и специфичните ни посетители от Индонезия – началник Три Прасетьоно – индонезийски готвач в резиденцията на посланика в София. Специалният ни посетител в този ден ще бъде и самия дипломат на Индонезия в България - Н.Пр. госпожа Сри Астари Расджид.

30 август 2019 сме посветили на ориенталската кухня, за която ще ни опише Махмуд Албироми – участник в MasterChef, а на 1 септември 2019 кулинарни демонстрации ще ни покажат достоверните усети на анголската и корейската кухня.

Във всички фестивални дни ще можем да забележим демонстрациите на професионални готвачи – Андре Токев, Васил Янакиев, Калоян Колев, известни блогъри и актьори, а всяка вечер ще приключва с концерти и лятно кино навън. Белослава, Дичо, Стефан Вълдобрев, Милица Гладнишка, Лили Гелева и Мартин Костадинов и група ASALTO ще озвучат фестивала ни, а някои от музикантите даже ще готвят онлайн! Август Попов също ще потвърди, че с изключение на актьор е и умел кулинар!

Приготвили сме атрактивна стратегия и за децата, както и доста кулинарни работилници, в които може да се включите, в случай че желаете да обогатите уменията си в изкуството на готвенето.

Специално подбрани заведения за хранене и кухни на колела ще подготвят своите неповторими оферти, с цел да се убедите, че Street food културата е доста повече от вкусна храна.

Разгледайте цялата ни стратегия тук - https://varna.streetfoodfest.bg/category/

Фестивалът е с ВХОД СВОБОДЕН!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР