Остават броени дни до новия музикален фестивал от културния календар

...
Остават броени дни до новия музикален фестивал от културния календар
Коментари Харесай

Пловдив събира емблематични артисти на музикалния фестивал LOST in HILLS

Остават броени дни до новия музикален фестивал от културния календар на град Пловдив - LOST in HILLS, който ще се организира на 10 юни на върха на Хълм Бунарджика (Альоша).
Прочетете още
LOST in HILLS е музикален фестивал за електронна музика, който ще се реализира с поддръжката на “Община Пловдив ” и е част от " Kултурния Календар ” на града. Организаторите от Ellectrica Events са пионери в жанра, които поддържат пламъка на елекронната просвета под тепетата от 1997 година Мястото на събитието е емблематично. На върха на парк-тепе Бунарджика, ще се слеят магичния дух на Пловдив, красивия залез над града и аудио образно шоу поднесено от любимците на публиката. Датата на събитието е 10 юни в часови диапазон от 12:00 на обед до 23:00 вечерта.

Във фестивала ще вземат присъединяване емблематични актьори от международната и родна сцена:

Main Stage: LOST in HILLS събира обичани DJ-и на публиката известни по целия свят. Звездната колаборация от актьори събира едни от най-уважаваните родни имена и международната “House ” икона DJ CHUS от Испания. Освен че е основател на лична линия на звучене в електронната музика “ Iberican Sound ”, той е създател и главен мотор на общоизвестния музикален лейбъл Stereo Productions. Последния му план Redolent music, покорява ежемесечно международните чартове в модерното афро - органик звучене. Част от най-големите Български гении, които са на международно равнище, ще споделят сцената на LOST in HILLS за едно магично музикално преживяване.

Pavel Petrov е създател на сполучливите събития EXE, които бързо се трансформираха в новите супер клубове EXE Club и EXE Beach Bar. Той е DJ и музикален продуцент, мотор на лейбъла EXE Audio и актьор от международно равнище. - Cristian Craken е DJ и продуцент, притежател на музикален лейбъл PHOBIA Music Recordings. Неговите събития NEXT събират хиляди фенове на “ Techno " от цялата страна, а самият той ежемесечно има интернационалните участия по целия свят. 

Dimo BG с над 20 години опит на клубната сцена, геният, отдадеността и работната нравственос на DiMO BG го трансфораха в приключен продуцент и DJ с над 100 концерта годишно. Той се изкачва 4 пъти до No1 в Traxsource през 2021 година с песни за World Up Records на който е създател. 

Max & Danny са добре познато DJ дуо от Ellectrica Recordings и дългогодишната си резиденция във веригата клубове Planet Club. Тяхната продукция неведнъж завладява международните “deep house ” чартове и получава поддръжка от имена като David Penn, Paco Osuna и доста други. 

Vanina & Zlatina Dimitrova двете очарователни и надарени DJ-ейки са едни от най-прогресивните дами на електронната сцена у нас. Те са перлите на на фестивала, които са подготвени да ви изненадат. 

Pacho & Pepo са едни от пионерите на електронната сцена в България. Избирани са два пъти за DJ-и на годината у нас. Собственици на 4 музикални лейбъла, E-Booking DJ School & Agency и студио Mastered PRO. Съоснователи на Club CODE и уредници на LOST in HILLS.

Pioneer DJ Showroom Stage: Alex Miladinov, ILL-Q, Vaello, ELLE FX, Icky Show Сибитието се реализира с поддръжката на Община Пловдив и е част от Културния Календар на града.

БИЛЕТИ може да закупите онлайн от уеб страницата на BILET.BG, както и на БИЛЕТНА каса в Пловдив - Music Shop Ellectrica - Ул. Абаджийска 11, кв. Капана

10 лева - Super PROMO / Изчерпани

20 лева - Early Bird - в продажба

30 лева - Standart Pre-Sale - след привършване на Early Bird

40 лева - Door - на входа в деня на събитието

ЛИНК: https://bilet.bg/bg/cart/order/lost-in-hills-music-fest/4070
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР