Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend

...
Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend
Коментари Харесай

Есил Дюран и Дара Екимова в програмата на Summer Fashion Weekend

Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend и е време да се потопим в програмата на събитието, която се чака да ни остави с трайни мемоари от това вълнуващо дебютно издание.Освен, че ще събере на едно място надарени български и международни дизайнери, с цел да ни зареди с ударна доза хубост и ентусиазъм, летният уикенд на модата ще ни зарадва и с невероятни пърформънси и неустоими афтърпартита.

Отговорни да ни прекарат през другите стадии от това неповторимо събитие по допустимо най-незабравимия метод ще бъдат водещите Елица и Златина.

Освен творенията на богата гама от дизайнери и грацията на професионалните модели на Ivet Fashion, на подиума ще блеснат и атрактивните осъществявания на чаровната Елена Брусарска /15.08./, носителя на голям брой награди Георги Дюлгеров, единствената и неповторима Есил Дюран /16.08./ и сполучливия млад гений Дара Екимова /17.08./. Всеки един от тях ловко ще способства за незабравимото прекарване на гостите на събитието.

След поредицата от впечатляващи дефилета и забавни осъществявания на гостуващите актьори, през всяка от вечерите по време на Summer Fashion Weekend ще можем да се насладим и на уместно афтърпарти.

Първата вечер от дебютното издание на Summer Fashion Weekend ще продължи в IL Siciliano - ресторантът, който ловко ни придвижва в южна Италия, и по тъкмо Сицилия, с нейната достоверна кухня и неповторима атмосфера.

През втората вечер влизаме в режим „ празненство “ и от лятната фешън фиеста се пренасяме непосредствено в новооткрития FLY ARENA CLUB, където купонът постоянно е в разгара си, а приятната, зареждаща атмосфера е обезпечена.

Именно там ще сме и след последната вечер от Summer Fashion Weekend, само че за един впечатляващ край ще се потопим в един обилен свят благодарение на тематичното Diamond Fashion Party, проведено от празненство лейбъла на българската фешън телевизия - Code Fashion Party. То включва атрактивни костюми, актьори, хореография, авторска стратегия и специфични дарове.

Междувременно, през последната вечер от събитието, по време на огромното финално афтърпарти, някой от гостите ще откри и същински елмаз в своята чаша.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР