Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend

...
Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend
Коментари Харесай

Summer Fashion Weekend представя своята програма

Остават броени дни до началото на първия Summer Fashion Weekend и е време да се потопим в програмата на събитието, която се чака да ни остави с трайни мемоари от това вълнуващо дебютно издание

Освен, че ще събере на едно място надарени български и международни дизайнери, с цел да ни зареди с ударна доза хубост и ентусиазъм, летният уикенд на модата ще ни зарадва и с невероятни пърформънси и неустоими афтърпартита.

Отговорни да ни прекарат през другите стадии от това неповторимо събитие по допустимо най-незабравимия метод ще бъдат водещите Елица и Златина.

Освен творенията на богата гама от дизайнери и грацията на професионалните модели на Ivet Fashion, на подиума ще блеснат и атрактивните осъществявания на чаровната Елена Брусарска /15.08./, носителя на голям брой награди Георги Дюлгеров, единствената и неповторима Есил Дюран /16.08./ и сполучливия млад гений Дара Екимова /17.05./. Всеки един от тях ловко ще способства за незабравимото прекарване на гостите на събитието.

След поредицата от впечатляващи дефилета и забавни осъществявания на гостуващите актьори, през всяка от вечерите по време на Summer Fashion Weekend ще можем да се насладим и на уместно афтърпарти.

Първата вечер от дебютното издание на Summer Fashion Weekend ще продължи в IL Siciliano - ресторантът, който ловко ни придвижва в южна Италия, и по тъкмо Сицилия, с нейната достоверна кухня и неповторима атмосфера.

През втората вечер влизаме в режим „ празненство “ и от лятната фешън фиеста се пренасяме непосредствено в новооткрития FLY ARENA CLUB, където купонът постоянно е в разгара си, а приятната, зареждаща атмосфера е обезпечена.

Именно там ще сме и след последната вечер от Summer Fashion Weekend, само че за един впечатляващ край ще се потопим в един обилен свят благодарение на тематичното Diamond Fashion Party, проведено от празненство лейбъла на българската фешън телевизия - Code Fashion Party. То включва атрактивни костюми, актьори, хореография, авторска стратегия и специфични дарове.

Междувременно, през последната вечер от събитието, по време на огромното финално афтърпарти, някой от гостите ще откри и същински елмаз в своята чаша. Как? Елате и ще разберете сами.. Очакваме ви след няколко дни на Summer Fashion Weekend 2019.

Пълната стратегия можете да разгледате тук.
Вече може да закупите своите куверти за най-голямото фешън лятно събитие в мрежата на Eventim , на място на Марина Диневи, като се обадите на + 359 888 070 240 или +359 894 497 614, или като пишете на персонално известие в страницата на събитието .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР