Остава в сила задължението за 14-дневна карантина за пътуващите до

...
Остава в сила задължението за 14-дневна карантина за пътуващите до
Коментари Харесай

Задължителната карантина за българи, пристигащи в Италия, остава


Остава в действие задължението за 14-дневна карантина за пътуващите до Италия , които в предходните 14 дни са обитавали или прекосявали директно през територията на България, Румъния и други трети страни. От ограничаващите ограничения са изключени екипажите на транспортни средства; пасажерите, извършващи летищни прехвърляния, както пътуващите, в избрани случаи, по работа, за които има специфични позволения на способените медицински управляващи, оповестиха от Министерство на външните работи.

На 7 август 2020 година италианското държавно управление удължи използването до 7 септември т. година на ограниченията за битка с COVID-19.

Влизащите в Италия от България пасажери, следва да попълнят декларация, която им се дава на борда на самолета или на Граничен контролно-пропусквателен пункт. Декларацията съдържа информация за адреса, на който лицето ще обитава и ще извършва доброволната карантина.

В случай, че пасажерът няма опция да употребява самостоятелен превоз за напредването си от Граничен контролно-пропусквателен пункт до мястото на престояване, администрацията на „ Гражданска отбрана “ дефинира изискванията за напредване и мястото, на което да се реализира карантина та.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР