Остаряваме бавно... си тананика вече палавницата Ни Ло. Пловдивчанката навърши

...
Остаряваме бавно... си тананика вече палавницата Ни Ло. Пловдивчанката навърши
Коментари Харесай

Николета сама на 30 в Индонезия

" Остаряваме постепенно... " си тананика към този момент палавницата Ни Ло. Пловдивчанката навърши 30 години през вчерашния ден, а юбилея си реши да отпразнува на екзотично място в компанията на правилни приятелки и щерка си от Валери Божинов - Никол.

Лозанова обожава да нервира своите недоброжелатели, като ги кара да й завиждат до напръскване от гняв. Тя не стопира да си пуска фотоси от мечтани дестинации в обществените мрежи, на които постоянно демонстрира маркови дрешки и всевъзможни първокласни придобивки, които не всеки може да си разреши.

 Николета скандализира за Хелоуин (снимки)
За никого не е загадка, че сега крепко я глези и най-голямата й обич - вратарят Николай Михайлов. Той най-малко е великодушен откъм дарове и извършване на капризи. Дори нямал нищо срещу да заплати далечното странствуване на Николета, единствено и единствено да види усмивката на своята благоверна.

A post shared by NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Nov 21, 2017 at 6:16am PST

Дъщеря й е на всички места с нея

" Нищо че отхвърля, за нея най-големият подарък би бил предложение за брак. С Николай постоянно са били огромна обич без значение от другите връзки и разочарования. На него също му е време за дете, вместо да отглежда и двете деца на Божинов. Първо дребния Валерко на Алисия, в този момент дребната Ники на Николета. Няма неприятно, просто си му е време за биологичен правоприемник ", съскат кобри интригантки в интернет.

Лозанова пък на собствен ред от дълго време е спряла да обръща внимание на хорското мнение.
" Гледам да мародерствам с цялостни шепи от живота, почтено казано, мнението на хората ни минимум ме вълнува ", отвърна ги небрежно Ни Ло.

Тя подвигна наздравица от Индонезия, като означи рождения си ден на остров Бали.

„ 30 – звездни, сензационни, прочувствени! Постигнах доста, изстрадах малко, любувах се на всичко, обичам същински, пребивавам пълноценно, сътворих нещо скъпо (Никол)! Години наред към този момент съм на върха, на гребена на вълната, в сърцата на значимите хора и в устите на маловажните! 30 е единствено началото на най-великолепното, което предчувствам, че ми следва! Започвам да „ пиша “ новите сензационни 30! Благодаря на всеки един от вас, че с вниманието си към мен ме превърнахте в това, което съм – давам обещание да видите още по-съвършената ми версия! “, написа Николета.

 Николета Лозанова тества Ники Михайлов (видео)  Ето по какъв начин +29
 Ето по какъв начин +29

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ЗА PLAYBOY СЛОВЕНИЯ - ТУК!!!

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА НИКИ МИХАЙЛОВ ТУК!

ВИЖТЕ ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СЕКСИ СНИМКИ ОТ ИНСТАГРАМ НА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА!


Тя пусна и кадър от Бали с чаша вино в ръка, като още веднъж от фотографията липсва нейното гадже Николай Михайлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР