Оспорвани мачове и незабравими спортни емоции очакват футболните фенове със

...
Оспорвани мачове и незабравими спортни емоции очакват футболните фенове със
Коментари Харесай

efbet Лига и Втора Лига по DIEMA SPORT от 7 август

Оспорвани мачове и незабравими спортни страсти чакат футболните почитатели със старта на efbet Лига и Втора Лига от 7 август. Надпреварите сред българските клубове могат да бъдат проследени обичайно в канала DIEMA SPORT, част от пакета DIEMA XTRA, както и онлайн в стрийминг платформата

ЦСКА 1948 и ЦСКА ще дадат повече от забавно начало на сезона, изправяйки се един против различен още в първия кръг на шампионата на елитния български футбол. Двубоят ще се играе на националния стадион „ Васил Левски “ на 7 август от 20:00 ч. На идващия ден от 17:45 ч. следва да премерят сили Монтана и Арда, а от 20:00 ч. Ботев (Враца) ще одобри първенеца Лудогорец, който през лятото завоюва девета поредна купа. Неделният ден ще предложи на феновете зрелищното пловдивско дерби Ботев – Локомотив от 18:45 ч., както и конфликт сред Славия и Черно море от 21:00 ч.
 DIEMA XTRA
Едновременно с efbet Лига започва и конкуренцията във Втора Лига, чието начало бележи дуелът сред Хебър и Пирин. Откриващата среща от втория футболен ешелон ще бъде излъчена непосредствено по DIEMA SPORT на 7 август от 17:45 ч. Цели четири кръга от efbet Лига и още пет от Втора Лига ще предложи горещият август, кой от кой по-вълнуващи и забавни!

Не пропускайте мачовете от efbet Лига и Втора Лига в DIEMA SPORT, както и онлайн в
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР