Оспорвана битка в последния епизод на Игри на волята държа

...
Оспорвана битка в последния епизод на Игри на волята държа
Коментари Харесай

Инфарктен финал показа победителя в Игри на волята

Оспорвана борба в последния епизод на " Игри на волята " държа феновете напрегнат цели два часа телевизионно време. Победителят сграбчи 100 000 лв. и сподели какво е същинска воля за победа.

На финала Георги, Алекса и Филип търкаляха варели, големи кубове, които нареждаха един върху различен, мъкнаха и вадиха над 100-килограмови вериги от сандъци с пясък, решаваха пъзел. Именно пъзелът дефинира, а впоследстие и 4 цифри от шифъра, дефинираха че спечелилият е Алекса.

Сезон 4 на " Игри на волята " събра невероятни играчи от цяла България и ето, че ТОП 5 от тях се съревноваваха на арената, подготвени за предпоследна борба - Виктория, Гого, Фифо, Алекса и Георги! Петимата на полуфинала копаха дупки в пясъка, рязаха въже с секира, мъкнаха сандъци. Виктория и Алекса съществено изоставаха от останалите. В нареждането на пъзели най-хубав се оказа Филип, който се оправи пръв.

В играта с топчетата пръв беше Алекса, след това Филип и най-после Георги. Това дефинира, че те вървят към финалната борба и имат късмет да завоюват огромната премия. В " Игри на волята " постоянно можем да чакаме зашеметяващи обрати!

Вики и Гого, мощни и почтени войни, отпаднаха на крачка от финала!

А Алекса за следващ път потвърди за какво не трябва да спираш да се бориш до последния миг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР