Особено непривлекателните хора печелят повече пари от останалите, са установили

...
Особено непривлекателните хора печелят повече пари от останалите, са установили
Коментари Харесай

Грозните хора печелят повече пари

Особено непривлекателните хора печелят повече пари от останалите, са открили учени, откакто са наблюдавали развиването на 20 хиляди млади американци в продължение на 13 години, написа в. "Метро ".

Изследването е взаимна разработка на експерти от Лондонското учебно заведение по стопанска система и от Бостънския университет.

Изследователите са интервюирали и отчели физическата атрактивност на всеки един от участниците. Тяхното професионално развиване било оценено от 16 до 29-годишна възраст. От изследването станало видно, че най-грозните печелели повече пари спрямо умерено непривлекателните участници.

В доста от случаите приходите на рисковите грозници надвишавали тези на обикновено изглеждащите, та даже и на атрактивните люде.

Според един от създателите на изследването, Мери Стийл, когато хората са по-привлекателни физически, те постоянно са по-отворени към другите и не са толкоз съсредоточени в кариерата. Екстровертността им постоянно е тълкувана от работодателите като лежерност. А това незабавно се отразява върху приходите им. Докато грозниците се хващат фанатично за службата като удавник за сламка и заради тази причина по-лесно получават покачвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР