Основният заподозрян за жестокото убийство на телевизионната водещата Виктория Маринова

...
Основният заподозрян за жестокото убийство на телевизионната водещата Виктория Маринова
Коментари Харесай

МВР разкри къде Северин Красимиров ще чака делото си

Основният обвинен за жестокото ликвидиране на телевизионната водещата Виктория Маринова ще чака в следственият арест на Русе делото по случая.
Той беше предаден на българските управляващи, след полет от Франкфурт. Самолетът дойде малко след 18:20 часа.
Кола на правосъдна защита го чакаше на летището, с цел да го откара в Русе. Там прокуратурата ще изиска 72-часов арест за обвинения.
Предстои да му смъкват отпечатъци и да му бъде конфискувана ДНК-проба, която да се съпостави с генетичния материал открит по натрупа на жертвата.
Министерство на вътрешните работи популяризира само фрагменти от конвоя, протекъл при драконовски ограничения за сигурност и надалеч от журналистическите обективи.
Журналисти и посрещачи нямаха достъп до Красимиров, който бе взет напряко от пистата с автомобил. Там имаше полиция, жандармерия и защита на правосъдната власт.
На 12.10.2018 година в Министерството на правораздаването бе получено формалното единодушие на немската прокуратура за предаване на оповестения за интернационално търсене български жител Северин Красимиров. Съгласно полученото известие, за това е осведомена и прокуратурата на България
Телевизионната водеща бе изнасилена и убита в Русе на 6 октомври. Северин Красимиров беше арестуван от немските управляващи на 9 октомври вечерта, осем часа след постъпило искане от българските управляващи. Той се е намирал в дома на майка си в немския град Щаде.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР