Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи нови големи

...
Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи нови големи
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Някои хора в съдийството ще отговарят пред съда и НАП

Основният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов направи нови огромни разкрития против шефа на Съдийската комисия Костадин Гергинов. Собственикът на Efbet разгласява ядосан статус във " Facebook ", призовавайки управляващите да се намесят и да проверяват някои хора от българското съдийство и техните приходи.

" Може би пристигна време някои хора в българското футболно съдийство да дават отговор пред съд, КПКОНПИ, Национална агенция за приходите... от кое място са примерно 5-те жилището, магазина, жилището в Несебър, къщата в градеж в Симеоново... като си държавен чиновник на 2500 лв. заплата, примерно. И за какво те прикриват началниците с високи оценки в даден мач, каква е тяхната изгода? Машинист, по какъв начин по този начин ВАР в главата на Попи? ", написа Найденов.

" Да напишеш тъжба до Съдийската комисия на БФС против Попи е като едно време да напишеш тъжба до Комисията по Хазарта против Черепа... излиза Машиниста и ти изяснява, че Попи има вграден ВАР в главата, а в ДКХ (б.р. - Държавната комисия по хазарта) излиза някой сходен субект и ти изяснява, че Националната Лотария не е лотария, а в действителност е... шампионат по покер... и всичко е тъкмо. Всичко това е до време... истината постоянно лъсва към края и се постанова да се криеш като мишка в Дубай ", добави босът на ЦСКА 1948 в следваща обява във " Facebook ".

 Цветомир Найденов: Някои хора в съдийството ще дават отговор пред съда и Национална агенция за приходите


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР