Основният начин да държим новия коронавирус далеч от себе си

...
Основният начин да държим новия коронавирус далеч от себе си
Коментари Харесай

4 изненадващи признака, че имунната ни система не е толкова силна

Основният метод да държим новия ковид надалеч от себе си си е да поддържаме обществено разграничаване, както всички добре знаем (или би трябвало да знаем). Но поддържането и действието на личната ни имунна система, подготвена да се бори с всяка зараза, която ѝ се изпречи, също е от решаващо значение.

Отслабената имунна система освен ни прави по-уязвими от респираторни болести като COVID-19, само че и от появяването на други здравословни проблеми и микробни болести, които единствено ще влошат обстановката, написа "Daily Sabah ".

Специалистът по вътрешна заболявания Тефик Ръфкъ Евренкая счита, че градивните детайли на мощните защитни сили са здравословната и уравновесена храна, съответен и първокласен сън, образование за справяне със напрежението, избягването на тютюнопушенето и алкохола, постоянните извършения, поддържането на здравословно тегло и внимание към хигиената на храната и към персоналната хигиена.

Без здрава основа, даже да спазвате всяко от предписаните здравословни правила, тялото ви няма да може да се пребори с инфекциите и заболяванията, предизвестява той. Основното предписание е да слушате тялото си.

"Възможно е да разберете дали имунната ви система е почнала да отслабва, когато обърнете внимание на някои сигнали в тялото ви ", споделя Евренкая.

Според него, има четири явни признака, които алармират за срив на имунната си система. Вижте кои са те в нашата изложба.
4 изненадващи признака, че имунната ни система не е толкоз мощна 4 фотоси  4 изненадващи признака, че имунната ни система не е толкоз мощна  4 изненадващи признака, че имунната ни система не е толкоз мощна  4 изненадващи признака, че имунната ни система не е толкоз мощна  4 изненадващи признака, че имунната ни система не е толкоз мощна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР