Основният бой на UFC 279 тази вечер претърпя промяна часове

...
Основният бой на UFC 279 тази вечер претърпя промяна часове
Коментари Харесай

Чимаев се провали на кантара, Диас ще срещне Фъргюсън на UFC 279

Основният пердах на UFC 279 довечера претърпя смяна часове преди началото му. Нейт Диас няма да се срещне с Хамзат Чимаев, а с Тони Фъргюсън. Битката е коронната за събитието в Лас Вегас.

Нейт Диас, за който това е финален мач под егидата на UFС, ще срещне друг съперник, тъй като Чимаев се оказа с към 3,5 кг. по-тежък от нужното на кантара в петък. Според регламентът на Спортната комисия на Невада нито един от бойците в категория полусредна не би трябвало да тежи повече от 171 паунда (77 кг) по време на кантара. Чимаев спря стрелката на 178 паунда (80,5 кг). Диас бе в правила – 171 паунда.

Тони Фъргюсън, различен войник от категорията, който трябваше да се изправи против Ли Жинлиан същата вечер, ще размени Чимаев в главния пердах. Той е в серия от четири следващи загуби, а Диас има една победа и 3 провали в последните си 4 мача.

Промяната разбърка цялата карта за вечерта. Сега Чимаев ще се изправи против Кевин Холанд в пет рунда, до момента в който Ли Жинлиан ще се срещне с Даниел Родригес. Чимаев и Холанд бяха забъркани в сдърпване зад кулисите, което анулира конференцията преди събитието в четвъртък. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР