Основният акцент на щанда на Renault на тазгодишното международно изложение в Женева

...
Основният акцент на щанда на Renault на
тазгодишното международно изложение в
Женева
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: Renault Clio вече и като хибрид

Основният акцент на щанда на Renault на тазгодишното интернационално ревю в Женева е премиерата на напълно новото поколение на хитовия за марката модел Clio. Цялостно трансформиран и усъвършенстван, изненадите към компактният автомобил ще продължат и през идната година, когато френската марка ще стартира продажбите на първата в историята му версия с хибридно задвижване.

С премиерата на хибридната E-TECH версия на новото Clio, Renault ще направи модела още по-добър вид за градска подвижност, като дава обещание опция за придвижване в изцяло електрически режим в 80% от случаите на придвижване в обитаеми места.



От Renault анонсират, че хибридната задвижваща система E-TECH е създадена и патентована от компанията, като в нея са използвани решения и от други марки, част от Алинса. Тя е формирана от специално доработен 1.6-литров, бензинов мотор, два електрически мотора, иновативна предавателна кутия и батерия с капацитет от 1.2 kWh.



Като един от главните плюсове на своята хибридна система, от Renault посочват възможността й да регенерира и запазва енергията. Благодарение на това, новото Clio ще бъде в положение да бъде използвано в напълно електрически режим в до 80% от случаите на градска подвижност, което ще се отрази на усъвършенстване от до 40% в горивната изгодност в съпоставяне със стандартно бензиново задвижване.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР