Основните акценти на щанда на Ford по време на тазгодишното издание

...
Основните акценти на щанда на Ford по време
на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: FORD представя Mustang Bullitt и новите Edge и KA+ Active

Основните акценти на щанда на Ford по време на тазгодишното издание на международното ревю в Женева са свързани с министър председателите на новите Mustang Bullitt, Edge и KA+ Active.

Новият Mustang Bullitt, който ще бъде пуснат в производство в Европа през юни тази година, идва с петлитров, V-образен, осемцилиндров мотор с максимална мощност от 464 конски сили. Автомобилът е създаден в чест на 50-та годишнина на легендарния филм Bullitt, с неговата емблематична и съвсем десетминутна сцена с гонене по улиците на Сан Франциско.

Mustang Bullitt, който в положение да развие максимална скорост от 260 км/ч е разполагаем в класически Dark Highland Green екстериорен цвят, стилни хромирани приложения, 12-инчов LCD инструментален блок, седалки RECARO с кожена тапицерия и неповторим зелен тегел, бяла топка на лоста на ръчната скоростна кутия, изпускателна система с активно управление на звука и други.



Ford Edge, който ще бъде стартиран на европейския пазар по-късно през тази година, ще се предлага в новото си ST ниво на осъществяване, с редица нови технологични решения за подкрепяне на управлението, нови задвижващи елементи и системи за повишение на кофорта и сигурността на пътя. В оборудването на Ford Edge ще могат да бъдат открити системи за активна и пасивна сигурност като задействане на спирачната система след възникване на пътен случай, автоматично завиване за отбягване на удар, адаптивен круз-контрол, система за поддържане на колата в средата на пътното платно и други.

Инфо-комуникацията и мултимедията е обезпечена посредством съществуването на системата SYNC 3 с 8-инчов сензитивен на досег екран и първокласна B&O PLAY аудиосистема. За винаги заредената батерия на мобилния телефон се грижи система за безжично зареждане, а свързаността с бордовата система е допустима посредством Apple CarPlay и Android Auto. Новата версия ST-Line награжда базата със специално създаден екстериорен и интериорен пакет, 20-цолови алуминиеви джанти, усъвършенствано спортно окачване, интелигентна система за задвижване на четирите колела и други.

Ford Edge ще се предлага двулитров EcoBlue bi-turbo дизелов мотор, който предлага отличен баланс сред динамичност и изгодност, като топ-версията му е в положение да генерира оптималната мощ от 238 конски сили. Налични също по този начин в портфолиото на модела са и негови версии със 150 и 190 конски сили, като според от модификацията, предавателната кутия е шестстепенна механична или осемстепенна автоматична.

При появяването си на пазара в Европа, Ford Edge ще се предлага в първокласната си версия Vignale, стилните Titanium и Trend, както и в новата ST-Line.

Новата версия KA+ Active на компактния модел на Ford идва с увеличено с 23 мм разстояние от пътя, характерни екстериорни детайли, допълнително калибрирано окачване, 15-цолови алуминиеви джанти, както и по-високо общоприетоо съоръжение.

С необятен интериор и съдържимост за петима, новите KA+ и KA+ Active ще предложат и увеличено общоприетоо и допълнително оборудване, като измежду главните акценти са консолидираното на инфо-комуникационната и мултимедийна систева SYNC 3, чистачки със датчици за дъжд, автоматизирани фарове и други.

Силен акцент на щанда на Ford на салона в Женева е напълно обновеното семейство Tourneo. В новото портфолио са включени петместното Tourneo Courier, пет- и седемместното Tourneo Connect, и Tourneo Custom с неговата осем/девет-местна интериорна конфигурация. Автомобилите, първите доставки на които ще бъдат осъществени към средата на тази година, се отличават с изменен и усъвършенстван дизайн на екстериора и интериора, нови модерни технологии и високотехнологични задвижващи елементи.

Новото Tourneo Custom, което предлага възможност за транпортирането на до 9 човека, ще бъде налично за поръчка по-късно през тази година, като ще предложи напълно нова и със значително по-изразителен дизайн предна част, нов и по-луксозен интериор, неповторима за сегмента си настройка с шест индивидуални седалки, които могат да разположени по този начин една към друга за провеждане на бизнес срещи, интеграция на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система SYNC 3, интелигентен ограничител на скоростта, нова шестстепенна автоматизирана трансмисия SelectShift и доста други.

Ford Tourneo Custom ще се предлага с двулитров EcoBlue дизелов мотор в мощностни версии 105, 130 и 170 конски сили, а равнищата на оборудване Titanium X и Sport ще се оферират с въздушно задно окачване. В оборудването на автомобила са включени също така изцяло нови седалки с усъвършенстван комфорт, нов инструментален блок и превключватели, а по-високите равнища на екипировка ще разполагат с “плаващ ” 8-инчов сензитивен на досег централен екран.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР