Основната загуба на гласове за Продължаваме промяната на изборите на

...
Основната загуба на гласове за Продължаваме промяната на изборите на
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Ето защо Кирил и Асен загубиха изборите

Основната загуба на гласове за „ Продължаваме промяната ” на изборите на 2 октомври пристигна поради невъзможността на Кирил Петков да е диалогичен, да се покаже като справедлив и заслужен водач на сякаш извънсистемната партия. Вместо това Просто Киро се „ вре ” и демонстрира там, където не му е работата.

Това написа до редакцията на Narod.bg източник, следил акцията на Политическа партия от първия ред – от самата партийна централа.

Кирил Петков бърза да се изкаже по всеки проблем, без да има нужните познания и подготовка, и най-лошото е, че вместо PR екипът да го кастри и да го „ смъква на земята ”, го поддържа в глупотевините. Кирил не се вслушва в нито един рационален аргумент даже на вътрешнопартийни специалисти, които са видели 2 и 200.

Реклама

Вместо това се държи като детски младеж. Петков по този начин и не разбра, че в този момент е моментът да отстъпи обратно в името на страната и за оцеляването на младата партия Политическа партия, която на изборите на 2 октомври се видя отчетливо, че губи поддръжката.

Не е розово ситуацията и при Асен Василев, който безусловно е затулен под маската на професионализъм деспот. Хасковлията също като Киро се счита за последна инстанция и не позволява непознато мнение или съвет.

За едно е прав Бойко Борисов, което го сподели в очите на Киро и Асен – че рационалният партиен водач е Даниел Лорер, който не се дъни с празни приказки и може да притегли нови хора от център-дясно.

Въпреки това мнението на Кирил и Асен е, че те са недостижими и ще жертват и държавно управление и партията поради самочувствието и комплексите си, приключва източникът на Narod.bg от централата на „ Продължаваме промяната ”.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР