Основната цел на ISO 45001 е непрекъснатото анализиране на потенциалните

...
Основната цел на ISO 45001 е непрекъснатото анализиране на потенциалните
Коментари Харесай

Пореден ISO сертификат за Kaufland България

Основната цел на ISO 45001 е непрекъснатото анализиране на евентуалните опасности и опциите за развиване на работните условия. С въвеждането на този стандарт Kaufland България за следващ път показва ангажираност и отговорност към своите над 6000 чиновници, гарантирайки им високо равнище на безвредни и здравословни условия на труд. Сертифициращата организация по стандарта е TÜV AUSTRIA.
“Успешната сертификация на Kaufland България по интернационалния стандарт ISO 45001:2018 е ясно доказателство, че компанията желае да даде на чиновниците си първокласни условия на труд и сигурност и преглежда човешкия капитал като първокачествен фактор за триумфа на бизнеса си. Поздравяваме Kaufland България за усърдието да отговорят на всички условия на този сложен стандарт и надграждат ограниченията за сигурност на техните чиновници, изключително в актуалната сложна обстановка “, разяснява Димитър Краев, Управляващ сътрудник на TÜV AUSTRIA у нас.
 Над 14 000 лева в границите на месец бяха събрани в хипермаркети Kaufland за Програма „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст Над 14 000 лева в границите на месец бяха събрани в хипермаркети Kaufland за Програма „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст
14 479 лева е сумата, която бе събрана в хипермаркетите Kaufland в страната в интерес на Програма „ Топъл обяд “ на Български Че...
Сертифицирането по ISО 45001 идва паралелно с оценката от Top Employer Institute. Престижният самостоятелен институт за трета поредна година разгласи Kaufland  България за Топ Работодател у нас след 6-месечен подробен одит и оценка на процесите и инструментите, които компанията ползва в региона на човешките запаси.
ISО 45001 е следващият документ по интернационален стандарт, който Kaufland България получава. Вече три години подред компанията сполучливо пази ISO 50001 за “Системи за ръководство на силата “, който подсигурява по-добро обмисляне на енергопотреблението и непрестанно използване на нови ограничения за енергийна оптимизация. В компанията е внедрена също и система за ръководство на осведомителната сигурност (ISMS), основана на стандарта ISO/IEC 27001. Очаква се скорошно завършване на процедурите по сертификация и за нов ISO стандарт.
„ В Kaufland България преглеждаме тематиката за качеството всеобхватно и то е нещо, с което не вършим компромис в нито един аспект от активността ни: както във връзка с разнообразни процеси и системи за ръководство, по този начин и по отношение на предлаганите артикули в другите категории от асортимента ни “, разяснява Гергана Димитрова, управител „ Корпоративни връзки “ в Kaufland България.
Предлагани от компанията артикули имат голям брой документи за генезис и качество по цялата верига на доставка. Качеството на личните си марки Kaufland България подсигурява с регулярни инспекции в сертифицирани интернационалните и български лаборатории. Веригата води прецизна политика и във връзка с партньорствата с производители и снабдители.
 Kaufland България поддържа развиването на „ зелена ” логистика у нас Kaufland България поддържа развиването на „ зелена ” логистика у нас
Kaufland България е единственото сдружение в групата немски хипермаркети, в което 85% от доставките до хипермаркетите се правят с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР