Основната тема на новото издание на Sportal Motorsport тази седмица

...
Основната тема на новото издание на Sportal Motorsport тази седмица
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Как Никола Цолов спечели титлата във Формула 4

Основната тематика на новото издание на Sportal Motorsport тази седмица е купата на Никола Цолов в испанската Формула 4. Водещите Георги Иванов и Евгени Въков дискутират представянето на българския водач в дебютния му сезон при колите. В рамките на няколко месеца Никола показва, че е извънредно бърз, непрекъснат и има голям капацитет за развиване, като това се потвърждава освен от статистиката на достиженията му, само че и от представянето му на пистата.

Акцент е и представянето на Никола в предпоследния кръг от сезона на пистата " Навара ", където той беше доста непрекъснат и с три подиума обезсили офанзивата на съотборника си Хю Бартър в решителната част на шампионата.

Серхио Перес завоюва сложното съревнование в Сингапур във Формула 1, само че дали шансът не изигра прекомерно значима роля в триумфа на втория водач на Ред Бул - това също се оказа забавна тематика.

Няма по какъв начин да пропуснем и международната купа на Кале Рованпера - феноменалният 22-годишен водач постави завършек на 20-годишното очакване на финландците за правоприемник на Маркус Грьонхол на върха на международните ралита. И тъкмо рали “Нова Зеландия ” ни даде отлична опция да забележим Кале в най-хубавата му светлина.

Страхотна победа на Мигел Оливейра в Тайланд - още едно доста забавно и значимо съревнование, извършено на дъжд през уикенда. Оливейра беше ослепителен, а задатъкът на Фабио Куартараро пред Франческо Баная в MotoGP се сви на 2 точки. И борбата за купата стартира изначало.

Това е новото издание на Sportal Motorsport, прелестно гледане!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР