Основната ми задача, ако бях станал министър на културата, щеше

...
Основната ми задача, ако бях станал министър на културата, щеше
Коментари Харесай

Калин Вельов обяви какво щеше да направи, ако беше станал министър на културата

 " Основната ми задача, в случай че бях станал министър на културата, щеше да е да направя онлайн работна група в бранш библиотеки, опери, музеи и галерии, с цел да придвижим главните точки от формирана от мен стратегия. Номинацията на ме изненада. "

" Много библиотеки имат компютри с Windows ХP, a сме към този момент на 10. Хардуерът би трябвало да се смени, нови компютри би трябвало. Трябва оптимизация на софтуера. В музикалния бранш са удовлетворени от системата на делегираните бюджети, само че би трябвало оптимизация на системата. "

" Имал съм през времето инцидентни срещи с някогашните ми сътрудници от Ку-Ку Бенд. Запазваме другарски връзки. Не мисля, че политиката би ни развалила другарството. Всеки човек, който има мощен екип и има качества, може да ръководи. Един сполучлив политик би трябвало да е еластичен и да е добър комуникатор. "

Това каза Калин Вельов, който бе депутат от ГЕРБ в 44-ото Народно заседание, предава bTV.

Освен това той бе препоръчан за министър на културата, откакто президентът връчи мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ, който беше върнат.

Вельов изясни, че в програмата му има 70 точки, провел е и над 150 срещи в страната с хора от бранш " Култура ".

Той не знае дали в идната предизборна борба ще е в листите на ГЕРБ, само че твърдо желае да се занимава с политика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР