Основен акцент на щанда на Koenigsegg по време на несъстоялото се

...
Основен акцент на щанда на Koenigsegg по време
на несъстоялото се
Коментари Харесай

Jesko Absolut : Последната абсолютна скорост на Koenigsegg

Основен акцент на щанда на Koenigsegg по време на несъстоялото се международно изложение в Женева трябваше да бъда новата рискова версия на и без това специалното пазарно предложение Jesko на компанията. Успоредно с премиерата , марката трябваше да покаже пред посетителите на салона Jesko Absolut, за която от компанията споделят, че ще бъде последната й кола, при която най-важното е скоростта.

Последната най-бърза кола на Koenigsegg идва с редица промени в съпоставяне със "стандартното " , като основните новости са свързани с усъвършенстването на аеродинамиката (0.278 Cd) и подобряването на стабилността при придвижване с особено високи скорости.

Едно от главните неща, които отличава Jesko Absolut от Jesko е нетипичното изпълнение на задните аеродинамични елементи- огромният заден спойлер на пионера е заменен от двойка "перки ", за които от Koenigsegg споделят, че са въодушевени от изтребителя F-15.

Подобно на Koenigsegg Jesko, Jesko Absolut е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров двигател, който е в положение да генерира максимална мощ от 1280 конски сили при употреба на общоприетоо гориво и 1600 конски сили при зареждане с E85. Суперспортният автомобил е екипиран също по този начин с нова и революционна по думите на Koenigsegg деветстепенна LST (Light Speed Transmission) автоматична предавателна кутия, система за интензивно ръководство на задните колела.

За момента от Koenigsegg не споделят каква максимална скорост на придвижване е в състояние да предложи Jesko Absolut, като коментират единствено това, че тя ще бъде невероятно висока.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР