Основаването на ГЕРБ като партия беше за европейското развитие на

...
Основаването на ГЕРБ като партия беше за европейското развитие на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Гарант сме за евроатлантическата ориентация, България няма да се лашне по друг път

" Основаването на ГЕРБ като партия беше за европейското развиване на България. Нашите другари – славното Съюз на демократичните сили, беше от другата страна. Мнго пъти ме питаха за какво сме дружно. Защото Съюз на демократичните сили изведе България от комунизма по пътя на Европа и евроатлантизма. Кръговете, кръгчетата и корупцията направиха по този начин, че част от тази партия да се преобразува в други партии и силата на Съюз на демократичните сили понижа в интерес на социалистите. За наслада, тогава се явихме ние и с помощта на ГЕРБ, употребявайки опита, мъдростта, а и слабостите, в този момент сме дружно, с цел да подсигуряваме на България евроатлантическата ориентировка и да вършим добрини за народа ".
 
 Бойко Борисов Бойко Борисов Източник: Zonanews
С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов откри конференция на партията в НДК през днешния ден, на която специфичен посетител е ръководителят на ЕНП Манфред Вебер.
 
" Затова през днешния ден тук са и ръководителят на ЕНП Манфред Вебер, дружно с неговия общоприет секретар Атанасиос. Да имат опция да видят за какво би трябвало да са спокойни, че България не може да се лашне по различен път ", сподели Борисов при откриването на събранието. 
 
Той даде думата на Делян Добрев, който да изясни за следващ път схемите на " Промяната " в доставките на природен газ.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР