Основателят на Майкрософт предупреди за опасност от ваксинационен национализъм“ и

...
Основателят на Майкрософт предупреди за опасност от ваксинационен национализъм“ и
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Има опасност от „ваксинационен национализъм”

Основателят на Майкрософт предизвести за заплаха от „ имунизационен шовинизъм “ и „ нехаен метод “ към.
В изявление за „ Зюззойче Цайтунг ” той съобщи, че е време да приемем пандемиите като част от нормалността.
" Пандемиите са част от новото обикновено, тъкмо както са земетресенията, торнадото и климатичните промени ", сподели той.
Хората, които вземат управнически решения, не са били готови авансово за, макар многократните предизвестия за вероятността от пандемия, акцентира милиардерът. Според него, няма добра връзка по отношение на заплахите от заболяването.
 Бил Гейтс си постави ваксина против ковид, само че не сподели коя Бил Гейтс си постави ваксина против ковид, само че не сподели коя
Бил Гейтс си постави първата доза от имунизацията против ковид, заяви самият той в Twitter. Съоснователят на Microsoft уточни, че се ч...
„ Ужасно е, че към момента се постанова да молим хората да вършат жертви ”, с цел да спасим животи, сподели той и съобщи, че „ би трябвало да си научим уроците ”.
Бил Гейтс предизвести, че идната пандемия може да бъде „ 10 пъти по-лоша от тази “, както и че „ не сме готови за нея “.
Той призна, че хората са напрегнат и възприятието за отмалялост е „ гигантско “, само че въпреки всичко е добре да се знае, че евентуално по-голямата част от годината ще премине, преди животът да потече в нормалното си русло.
Спорен Гейтс, неналичието на съдействие сред страните е пропуснат късмет. „ Никоя страна не може да се изправи независимо в битката си против пандемията “, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР