Основателят на клиниките Омикрон в Русия Александър Падар поиска от

...
Основателят на клиниките Омикрон в Русия Александър Падар поиска от
Коментари Харесай

Поискаха забрана на наименованието Омикрон

Основателят на клиниките " Омикрон " в Русия Александър Падар изиска от Световната здравна организация да смени името на новия вид на ковид, който бе открит в Южна Африка, оповестиха съветските медии.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 98
,,Това име е непокътната комерсиална марка (...), наименованието на новия вид нанася големи вреди върху репутацията ни``, разяснява Падар.

По думите му " доста мъчно някой ще се реши да посети клиниката им, в случай че е изгубил другар или непосредствен от разновидността Омикрон ", заради което към този момент е изпратил тъжба до СЗО.

Първата си клиника Падар отваря през 2015 година в сибирския град Новокузнецк. Към днешна дата клиниката разполага с 11 филиала в цялата страна.

За момента съветските управляващи към момента не са записали случай на новия вид на COVID-19, само че показаха, че " е въпрос на време да се случи ".
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 98  Епидемиологичната обстановка в Румъния се усъвършенства, само че опасенията от разновидността Омикрон се ускоряват Епидемиологичната обстановка в Румъния се усъвършенства, само че опасенията от разновидността Омикрон се ускоряват  Расте броят на инфектираните с разновидността Омикрон в Белгия, управляващите приготвят нови ограничавания Расте броят на инфектираните с разновидността Омикрон в Белгия, управляващите приготвят нови ограничавания  В Гърция е доказан първият случай на разновидността Омикрон В Гърция е доказан първият случай на разновидността Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР