Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев

...
Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев
Коментари Харесай

Маджо омъжи тайно осиновената дъщеря

 Основателят на борческата формация СИК и сегашен банкер Младен Михалев – Маджо омъжи осиновената си щерка Мелина на скрито сватбено празненство, извършено през уикенда в тузарски столичен хотел. 27-годишната милионерска наследница се венча за приятелят си Велко, с който е интимна от 2 години насам.

Сватбената гала е била семпла и на тържеството са участвали стеснен кръг хора поради затегнатите ограничения около коронавирусната зараза. Мелина е получила от прясния си брачен партньор Велко венчална халка с инкрустиран елмаз, а нейни приятелки издават, че сватбената й рокля е от дизайнерската сбирка на " Ив Сен Лоран “.

Мелина е щерка на втората брачна половинка на Младен Михалев – Милкана, с която създателят на СИК живее от края на 90-те на предишния век. Преди това Милкана бе омъжена за внука на Добри Джуров. През 2016 година Маджо осинови публично доведената си щерка и й даде фамилното си име. Михалев има и друга дъщеря – Йоанна, от първата си брачна половинка Елена, която е омъжена за предприемача Иво Диков, племенник на някогашния основен проектант на София Петър Диков.

Мелина Михалева съвсем не е живяла в България. Младата дама прекара детството си в Женева, откакто през 2003 година доведеният й татко Младен Михалев и майка й Милкана се изнесоха да живеят в Швейцария поради пламналата война сред съдружниците в групировката СИК. Впоследствие Мелина отпътува за Англия, с цел да учи в влиятелния университет " Лондон скулс ъф икономикс “ и откакто се дипломира през 2018 година, се прибра в България, с цел да стартира работа в бизнес империята на доведения си татко.

Към днешна дата Мелина, по сходство на доведената си сестра Йоанна, е ангажирана в туристическия бизнес и управлява част от хотелите на Младен Михалев. Тя е притежател и шеф на сдруженията " Ботаника ММ “ и " Контакт Лърнинг Център “.

Младото семейство ще населява просторна къща в софийския квартал " Симеоново “. Имотът е с двор от близо 4 декара и с изключение на 3-етажна сграда с разгърната повърхност от 1337 кв. м. разполага с голям закрит басейн, сауна, и фитнес салон. Къщата е строена преди повече от 10 години по поръчка на Младен Михалев, само че до неотдавна парцела не е бил населяван, написа Хотарена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР