Осмият сезон на Мастършеф ще предложи на зрителите нови съставки,

...
Осмият сезон на Мастършеф ще предложи на зрителите нови съставки,
Коментари Харесай

„Мастър шеф“ с ново трио, Михалчев, Токев и Роу – аут

Осмият сезон на " Мастършеф " ще предложи на феновете нови съставки, вълнуващи провокации и гладни за познания участници, подготвени да получат ентусиазъм от най-хубавите и да потвърдят, че са подготвени да завоюват купата " Мастършеф на България ".

 

Тази година от малкия екран са били безапелационни, че е време за смяна, свежи лица и рестарт на хитовото шоу.

Петър Михалчев е приел умерено новината, само че колоритната Роу останала много сюрпризирана, тъй като към този момент се подготвяла за новия сезон на предаването.

 

Кариерата на началник Илиан Кустев, който някои познават от „ Фермата “, е забележителна и неслучайно той се постанова като едно от огромните имена в кулинарията у нас и по света. Като дете мечтае да стане футболист, само че любознанието го води в кухнята. Днес към този момент готви за държавници от ранга на турския президент Реджеп Ердоган и крал Чарлз III, както и за звезди от шоубизнеса като артиста Брад Пит.

 

Професионалният път на Кустев е изпълнен с вълнуващи срещи и доста

работа. Той получава изключителна „ полировка “ в 5-звездния хотел „ Риц “ в Лондон, където става част от екипа на именития началник Джон Уилямс. През 2016 година животът го води в Париж, където работи в заведения за хранене с три звезди „ Мишлен ”. Там има опция да практикува един до друг с ненадминатите началник Пиер Ганьер и Яник Алено, прочут като „ бога на сосовете ” в днешната съвременна френска кулинария.

 

За своите 26 години професионален път Илиан е съветвал и управлявал редица влиятелни заведения за хранене и вериги в България. Към момента той е кулинарен съветник и сътрудник във компания, чиято активност е ориентирана към търговия главно с млечни артикули. Шеф Кустев има славата на кулинарен експериментатор чиниите му се отличават с изискан усет, а в тях участват най-различни артикули.

 

Александър Таралежков е роден в София, само че още доста млад става жител на света. Едва навършил пълноправие се озовава в Лондон, където приключва компетентност „ Продуктов дизайн “ във висшето учебно заведение по изкуства „ Централ Сент Мартинс ”. Познанството на Александър с Каликста Киландър, която зарежда с продукцията си лондонски заведения за хранене, оставя мощен отпечатък в младия създател. Таралежков стартира да готви в нейните стратегии, а няколко месеца по-късно се открива на крайбрежието на Кент, където и сега развива кулинарната си процедура.

 

В началото на 2021 година Александър основава „ Долма бар ” – място, което се отличава с истинска ресторантска идея и бързо се утвърждава като обичано на кулинарните критици и локалните посетители. Това предизвика интереса на международния частен членски клуб „ Сохо хаус ” през 2022 година В момента Таралежков споделя предписания за изявления на авторитетния в. „ Гардиън “ и работи интензивно върху първата си готварска книга, въодушевена от кулинарната му философия и присъщия му почерк, подбуден от балканската кухня.

 

Явор Сарафов приключва право, само че бързо вижда, че няма да се занимава с правораздаване, а с храна. В казармата животът го среща с началник Виктор Ангелов, а близкото другарство прераства в партньорство в ресторант, а след това и във верига заведения за бързо хранене. Сега работното всекидневие на Сарафов. се разпределя сред заведения за хранене, ръководство на парцели и вложения. Освен нюх за бизнеса, Явор има мощно развъртян усет на кулинарен специалист и критик, а кулинарните пътешествия са негова пристрастеност. Той обича да готви и опитва в кухнята, където има забележителни умения. За себе си твърди, че обича да пробва нови и разнообразни неща – от улична храна до гурме кухня, без значение къде и по кое време се намира. Освен кулинарен фен и сполучлив ресторантьор, Явор е и буен ценител на виното. За него то е море, в което на драго сърце открива нови усети, сортове и технологии.

Източник: Уикенд

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР