Осмият сезон на „България търси талант“, който ще тръгне тази ...

Осмият сезон на „България търси талант“, който ще тръгне тази

Гръмовна изненада! Няма да повярвате в кое тв шоу влиза проф...

Осмият сезон на „ България търси гений “, който ще тръгне тази пролет по bTV, дава обещание реални изненади в лицето на журито. След като стана ясно, че водещият на вечерното вариете Николаос Цитиридис ще бъде едно от двете нови попълнения, новината, че професор Тодор Кантарджиев е другото, елементарно взриви наблюдателите на шоуто.

Добре прочут на цяла България, професорът се присъединява към шоуто отвън служебните си отговорности и известната си социална функция от финалните месеци и години, написа fakti.bg. С качествата на човек със прикрит артистичен гений , необикновено възприятие за комизъм и професионална дарба да погледне на нещата с усмивка и в най-тежките моменти, той се впуска в предизвикването „ България търси гений “, с цел да допринесе към преобразяването на шоуто през новия сезон. С нюх към забавното и смешното, с бърза мисъл и забележителен разсъдък – проф. Кантарджиев ще бъде първи с остроумните даде отговор и мнения , само че и с безпощадни критерии.

“Дойде време да мислим положително , дойде време да се откажем от страха и недоверието, дойде време да се забавляваме, само че да имаме едно на разум !”, сподели професорът преди да влезе в ролята на жури.

Лицето на късното вариете по bTV – Николаос Цитиридис, ще заеме четвъртия стол пред най- огромната сцена за изява на всевъзможни и непредвидени номера в България. Известен с комедийните си, музикални, литературни и още доста други артистични заложби, той влиза със поръчката да вдигне градуса на настроението, до момента в който търси тези гении , които в днешно време могат да вдъхновят извънредно взискателната млада аудитория в ефира и цифровите платформи на bTV.

„ Новото начало постоянно ми работи ободряващо, а новият сезон на „ България търси гений “ дава обещание тъкмо това - ново начало и за участниците, и за журито, а и за мен в малкия екран . Обещавам на себе си и на всички пред дисплея , да не върша взаимни отстъпки и да диря новия гений на България - до край”, показа разгорещено Николаос Цитиридис.

Нетипичен и друг , само че предстоящо занимателен и доста радостен – съставът на журито в предпочитаното вариете по bTV към този момент е цялостен . Професор Тодор Кантарджиев и Николаос Цитиридис ще са достойната половина, паралелно до двете дами – Катерина Евро и Евелин Костова.

Източник: marica.bg