ОслоГледаме Рут Уилсън в Аферата - сериал, който й носи

...
Коментари Харесай

Домашно кино

Осло
Гледаме Рут Уилсън в " Аферата " - сериал, който й носи " Златен глобус ", а в този момент ще я забележим и в основната роля в " Осло " дружно с номинирания за премия " Еми " Андрю Скот ( " Шерлок ", Fleabag). Интригуващата трагична кино продукция на HBO е акомодация на отличената с премия " Тони " едноименна пиеса по действителни събития. Филмът споделя за секрети неофициални договаряния сред върли врагове, непредвидени другарства и дискретни героични каузи. Благодарение на норвежка двойка и дребна, само че непоколебима група от израелци и палестинци през 1993 година са подписани Договорите от Осло. Режисьор е Бартлет Шер, а измежду продуцентите е Стивън Спилбърг.

Премиера в HBO GO, 30 май
Призракът на Минерва
Документален едночасов филм за една от най-големите мистерии в историята на френския военноморски флот - изгубването на подводницата La Minerve. Това се случва на 28 януари 1968 година във водите на Средиземно море и макар обширното търсене, проведено от френския флот, плавателният съд и 52-членният екипаж по този начин и не са открити. През лятото на 2019 година, повече от половин век по-късно, издирването се възобновява

Премиера, National Geographics, 29 май, 22:00 ч.
High on the Hog: How African American Cuisine Transformed America
Вдъхновена от едноименната книга на Джесика Б. Харис, тази документална поредност наблюдава готвача Стивън Сатърфийлд и неговото кулинарно странствуване из Съединени американски щати, което има за цел да илюстрира въздействието на афроамериканските история и кухня върху днешната американска храна.

Премиера, Netflix
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР