Ослепителната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на модната библия,

Ослепителната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на модната библия, ...

Ирина Шейк пленителна на корицата на руския Vogue


Ослепителната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на модната библия, като този път манекенката е позирала за мартенското издание на руския Vogue. А визията ѝ, изцяло решена в зелен цвят, изненада последователите на звездата в социалната мрежа, пише life.dir.bg.

На корицата на модната библия Ирина е снимана в зелен костюм от две части - сако и пола, носи бял чорапогащник и зелени обувки. Косата на манекенката също е в зелено.

"Благодаря на руското издание на Vogue, че ми построиха тази виртуална къща!", пише Ирина Шейк в поста си в Инстаграм.

Изкусителният модел е споделила и кратко видео, което я представя с друг тоалет за фотосесията за списанието, отново в зелено.

Явно целта на мартенското издание е да представи красотата и свежестта на природата, която се събужда за нов живот през предстоящите пролетни месеци. Някои от феновете на Ирина в коментарите си към публикацията, шеговито я сравняват с Жабока Кърмит, а други пък правят препратка към злата вещица от Запада - зелена злодейка от "Магьосника от Оз".

Снимките на Ирина за руския Vogue са едно своеобразно връщане на Шейк към корените ѝ. Тя е родена в Русия през 1986 г. Цялото ѝ име е Ирина Валериевна Шайхлисламова. Влиза в модната сфера, след като майка ѝ я записва в училище за модели. Когато печели конкурса "Мис Челябинск 2004 г.", се мести в Париж и стартира модната си кариера.

Източник: fakti.bg