Оскар Пиастри демонстрира изключително скъп часовник, като това се случи

...
Оскар Пиастри демонстрира изключително скъп часовник, като това се случи
Коментари Харесай

Пиастри показа часовник за $335 000

Оскар Пиастри показва извънредно безценен часовник, като това се случи на подписването на супер лиценза на австралиеца за Формула 1, като той ще е титуляр за Макларън във Формула 1, на мястото на сънародника си Дениъл Рикардо.

21-годишният водач подписа супер лиценза си с часовник Richard Mille RM 67-02 Automatic Winding Extra Flat, като марката е един от главните спонсори на Макларън, а часовникът на Пиастри е от специфичната версия “Александър Зверев ” и е в цветовете на немското знаме. Цената на часовниците от тази лимитирана серия е 335 000 $.

В гамата на производителя на часовници участват и два специфични модела, кръстени на настоящи водачи от Формула 1: Фернандо Алонсо и Шарл Леклер, само че Пиастри е заложил на този на немския тенисист.
 В Алпин мислят, че Гасли е по-бърз от Пиастри В Алпин мислят, че Гасли е по-бърз от Пиастри
Пиастри завоюва купата във Формула 2 през 2021, през този сезон беше запаса в Алпин, само че отхвърли да подпише с отбора за титулярно място, откакто стана ясно, че Фернандо Алфонсо напуща, а малко по-късно стана ясно, че е подписал в Макларън. Бюрото по договорите удостовери, че Пиастри има настоящ контракт с Макларън и разногласието с Алпин беше решен.
 Зак Браун подсигурява, че Макларън ще се бори за победи и трофеи в близко бъдеще Зак Браун подсигурява, че Макларън ще се бори за победи и трофеи в близко бъдеще
През идващия сезон Пиастри ще е съотборник в Макларън с Ландо Норис.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР