Оскъдно облечени или чисто голи, изтегнати съблазнително на легло или

...
Оскъдно облечени или чисто голи, изтегнати съблазнително на легло или
Коментари Харесай

Куклен публичен дом в Париж обвинен, че насърчава изнасилвания


Оскъдно облечени или чисто голи, изтегнати съблазнително на легло или стол, пластмасови кукли с човешки растеж се оферират почасово в най-противоречивия „ бардак ” в Париж и провокираха обвинявания, че може да предизвикват изнасилвания.

От февруари насам четири силиконови фигури могат да бъдат наемани за по 89 евро на час в предпазлив апартамент в южната част на френската столица, надалеч от историческия квартал на алените фенери към площад Пигал в северната част на Париж.

След тъжби от феминистки групи и локални съветници от компартията, парижкият общински съвет би трябвало да реши тази седмица дали да затвори това изобретение от 21 в. в практиката на най-древната специалност.

Пластмасовите фигури „ показват позорен облик на дамите и шумовете, които издават, звучат като при обезчестяване ”, сподели водачът на групата на комунистите Никола Боне-Улалдж.

Силиконовите проститутки са причина за непрекъснато главоболие у локалната власт, само че полицията проверява притежателя на апартамента-публичен дом и не немери доказателства за нарушение на закона, а съседите също не са се оплаквали, писа в. „ Паризиен ”.

Лорейн Кестио – юристка и говорителка на феминистката група Nid, сподели, че няма законова база за затваряне на обекта в тристайния апартамент, само че уточни, че той слага морални въпроси.

„ Можем ли да позволим във Франция бизнес, учреден на концепцията за поощряване на изнасилването? ”, попита риторично Кестио.

Други парижки политици обаче са на мнение, че този обществен дом има право на битие.

Водещият политик центрист Ерик Азиер сподели, че „ желанието да бъде затворен бизнес, който обезпечава секс играчки и е обвързван с персоналната независимост и избор на възрастни хора, не е законно ”.

През 2016 Франция промени закона за проституцията след години на парламентарни диспути и всеки, хванат да употребява услугите на секс деец, може да бъде санкциониран с 1 500 евро при първо нарушаване. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР