Осигуряваме финансиране и веднага трябва да започне разчистването на отпадъците

...
Осигуряваме финансиране и веднага трябва да започне разчистването на отпадъците
Коментари Харесай

Борисов за боклука в Искър: Веднага да се чисти

Осигуряваме финансиране и незабавно би трябвало да стартира разчистването на отпадъците в река Искър, съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в границите на изключителното държавно съвещание, което министър председателят свика през днешния ден, оповестиха от държавната пресслужба.

В рамките на съвещанието държавното управление отпусна 220 000 лв. за разчистване на отпадъците от коритото на река Искър пред стената на Водноелектрическа централа "Своге ". "Кметът и регионалният шеф допустимо най-бързо да стартират дейностите по почистването. Намерете вид незабавно да се влезе и да се чисти. Ако може още на следващия ден да се стартира. До последния боклук би трябвало да се почисти. На нас не ни е безразлична екологията ", безапелационен беше министър-председателят Борисов.

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров благодари на премиера Борисов за светкавичната реакция и финансова помощ от държавното управление. "Между 10 и 12 декара е боклукът, казусът е сериозен и се надявам в най-скоро време да се реши ", означи Тодоров в границите на съвещанието. Кметът на Своге Емил Иванов също изрази признателност за помощта от страната.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР