Още в началото на вълната от COVID-19, която не подмина

...
Още в началото на вълната от COVID-19, която не подмина
Коментари Харесай

Том Ханкс за коронавируса: Не можех да се концентрирам за повече от 12 минути

Още при започване на вълната от COVID-19, която не подмина съвсем никоя точка от света, Том Ханкс стана една от първите звезди, която разкри, че e измежду инфектираните . Той и брачната половинка му Рита Уилсън прекараха три дни в болница и още 14 под карантина в Австралия, а по-късно описаха в резюме за кошмарната си среща с вируса.
 Том Ханкс, Рита Уилсън и какво е поискала брачната половинка на артиста, в случай че почине преди него
Предсмъртните стремежи на брачната половинка на Том Ханкс

Трябва да си квалифициран за всичко

Сега, близо четири месеца по-късно, артистът даде изявление за Guardian, в което споделя в детайли какво е да се срещнеш с COVID-19, който мнозина подценяват, както и какво е да успееш да се пребориш и да оцелееш.

Ханкс през днешния ден твърди, че и той, и брачната половинка му са добре. Но за две седмици вирусът при тях се е показал с доста и разнообразни признаци , което е съумяло съществено да ги обърка. " Жена ми загуби чувството си за усет и аромат, имаше мощно гадене и доста по-висока температура от мен ", споделя артистът.
 Снимка 471237

Самият той пък е имал доста мощни болки в тялото, изпитвал е непрекъсната отмалялост и не е можел да се концентрира върху нищо за повече от 12 минути . Въпреки че, майтапи се той, последното и кардинално не му се отдава.

Актьорът попада в рисковата група на инфектираните с COVID-19, тъй като е на 63 години, има диабет вид 2 и стенд на сърцето. Въпреки това, е съумял да резервира хладнокръвие и да не се предава на суматохата.

Двамата с Рита се се тормозили единствено когато температурата им е станала доста висока, а белите им дробове са почнали да се пълнят с течност, като при пневмония.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Rita Wilson (@ritawilson) на Мар 12, 2020 в 7:17 PDT

" Аз не съм от хората, които стават заран и се чудят дали ще оживеят до края на деня. Доста съм спокоен ", споделя Ханкс.

Той и брачната половинка му приказват искрено за вируса със своите деца. А в обстановка на непрестанно възходящ брой инфектирани в Съединени американски щати, двамата апелирам единствено за едно - хората да се вслушват в препоръките на управляващите и са имат персонална отговорност.
 Greyhound, Том Ханкс, Apple TV+ и какъв брой е платила стрийминг платформата за кино лентата
Милионите, които Apple TV+ заплати за новия филм на Том Ханкс

Първи огромен удар за стрийминг платформата

" Наистина има единствено три неща, които всеки би трябвало да направи: да носи маска, да съблюдава обществена отдалеченост и да си мие ръцете ", приканва Ханкс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР