Още в началото на лятото се появи информация, че телевизионният

...
Още в началото на лятото се появи информация, че телевизионният
Коментари Харесай

Слави Трифонов започва да търси заместници на политиците

Още при започване на лятото се появи информация, че телевизионният водещ ще основе политическа партия. Повод за това беше онлайн петиция в поддръжка на инициирания от "Шоуто на Слави " референдум, който съдът дефинитивно разгласи за доброволен, както и концертите на Трифонов под наслов "Има подобен народ ".

В писмото си до медиите през днешния ден Слави Трифонов декларира:

„ Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са непрекъснати. За страдание бих споделил – ежедневни. Тъжна, тъжна, тъжна работа “.

„ Постоянната проява на непросветеност и надменност, от страна на политическата класа са състоятелен мотив, а пък има три милиона и половина основателни аргументи, да заявя следното:

Референдумът продължава и това продължение неизбежно ще докара до отвоюване от страна на народа на гражданските му права. Ние от инициативния комитет считаме, че хората, които съставляват страната, родината и нас самите, не имат нито нужния потенциал, нито нужните качества, нито нужния морал с цел да бъдат наречени политици и държавници. Но това не значи, че няма такива българи.

И в България, и по света сигурно има надарени, квалифицирани и морални българи, които могат да ръководят нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша.

И аз ви подсигурявам, че ще направя всичко допустимо и стартирам от през днешния ден да диря такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги показва. И вие сами ще решите дали желаете тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава страна, само че има подобен народ “, написа още Трифонов.

През юни тв водещият се подложи на интервенция за промяна на ставата, заради което слезе от екрана. Тази вечер той още веднъж ще бъде водещ на "Шоуто на Слави " по bTV.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР