Още в началото на годината няколко срутища като по чудо

...
Още в началото на годината няколко срутища като по чудо
Коментари Харесай

Петя Аврамова: ГЕРБ тръгва към победа

Още при започване на годината няколко срутища като по знамение не взеха жертви. Ремонтите по пътищата не престават дружно с работата по градежа на автомагистрала " Хемус " и проточилите се поправки по тунелите край Витиня. Какво беше свършено и какво незавършено за четирите години в мандата на държавното управление?

" ГЕРБ потегля към победа в тези избори. Изпълнихме съвсем всички задължения към гласоподавателите си. Агресивната акция към сполучливите политики на партията не въздействат върху поддръжката, която получаваме ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова.

За ръководството след изборите министърът счита, че носенето на политическа отговорност е най-важно, от ГЕРБ са потвърдили, че могат да я носят.

По отношение на свършената работа министърът на районното развиване и благоустройството показа, че не всичко може да стане за един мандат, само че огромна част от работата е стартирана и ще продължи.

" До 2024 година ще бъде приключена автомагистрала " Хемус ". Българска социалистическа партия и други наши съперници желаят повече страна в стопанската система, " Автомагистрали " е държавно сдружение ", отвърна Аврамова на едни от опозиционните рецензии.

Относно срутищата и свлачищата в последно време министърът съобщи, че е мъчно да бъдат планувани. Тя осведоми, че на някои места ще бъдат инсталирани сензори, които авансово да алармират за заплаха от такива събития.

" 90 хиляди километра водопреносна мрежа в страната има потребност от замяна и рехабилитация ", съобщи министър Аврамова. Като добави, че се планува това да се случи в идващото ръководство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР