Още с изтеглянето на жребия за тазгодишното издание на Откритото

...
Още с изтеглянето на жребия за тазгодишното издание на Откритото
Коментари Харесай

Кратко, но ясно: Алкарас отправи послание в Twitter преди очакваното зрелище с Джокович

Още с изтеглянето на жребия за тазгодишното издание на Откритото състезание на Франция всички погледи се насочиха към евентуален полуфинален конфликт сред Новак Джокович и Карлос Алкарас, който към този момент е реалност и ще започва не преди 15:45 българско време през днешния ден. Самият испанец още след успеха си в четвъртфиналите изрази убеденост преди дълго чаканото зрелище с 22-кратния първенец от Шлема, а по-рано през днешния ден показва още по-силна подготвеност за триумф, отправяйки малко, само че ясно обръщение в формалния си профил в Twitter.

20-годишният тенисист разгласява на страницата си три емотикона, за които той нееднократно е споделял какъв брой огромна роля играят в неговия живот - глава, сърце, топки (на испански -  " cabeza, corazón, cojones " ), или другояче казано - " трите С ".

Въпросната формула за триумф, както самият Алкарас я дефинира, му е завещана от неговия дядо, който му е дал безценен съвет, обвързван с това точно тези три неща да бъдат водещите за него в живота.

" Дядо приказва за това от детството ми - за всеки мач и всеки шампионат. Винаги си напомням тези му думи в сложни моменти, до момента в който съм на корта. Той споделя, че би трябвало мозък, с цел да изпипваш нещата и да се трудиш, сърце - с цел да си добър човек и да помагаш на хората, а топки - с цел да си победител ", показа международният №1 след триумфа си на US Open през предходната година. 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР